Piaggio Vespa BV maakt bekend de Wintercheck Week met ruim een week te verlengen. Piaggio-, Vespa-, Moto Guzzi-, Aprilia- en Gilera-eigenaren hebben daardoor nog steeds de gelegenheid hun scooter of motor door een officiële dealer voor slechts € 9,95 grondig voor de winter te laten inspecteren.

“We zijn zelf ook verrast door het grote succes van deze wintercheck-actie,” zegt Michael Ras van Piaggio Vespa Benelux. “Wij willen dan ook graag de mensen die nog geen gelegenheid hebben gehad om langs de dealer te gaan, de kans geven om van deze aanbiedingen te profiteren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn zeker in de winter heel belangrijk. De actie hebben wij dan ook verlengd tot 21 november.”

Tijdens de Wintercheck ondergaan de motoren en scooters een grondige inspectie, waarbij twintig wintergevoelige onderdelen worden gecontroleerd. Onderdelen zoals de diverse vloeistofniveaus, het veersysteem, de uitlaat, de verlichting, de banden en het remsysteem. Ook adviseert de dealer waar nodig over het eventueel vervangen of repareren van onderdelen. De Wintercheck inspectie voor alle modellen van Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi en Gilera kost slechts € 9,95.

Gratis naar de Motorbeurs Utrecht
Klanten die de Wintercheck tijdens de Wintercheck Week laten uitvoeren, kunnen bovendien begin 2016 één gratis toegangskaartje voor de Motorbeurs Utrecht (18-21 februari 2016) ophalen bij de dealer waar ze hun Wintercheck hebben laten uitvoeren.

Gratis naar het Auto/Moto Salon
Klanten die de Wintercheck tijdens de Wintercheck Week laten uitvoeren, kunnen bovendien begin 2016 één gratis toegangskaartje voor het Auto/Moto Salon Brussel 2016 (14-24 januari 2016) ophalen bij de dealer waar ze hun Wintercheck hebben laten uitvoeren.