Met de Caberg GHOST introduceert Caberg een revolutionaire helm voor de alsmaar groter groeiende groep rijders die zich willen onderscheiden van de massa.
Het eigenzinnige design is op z’n zachts gezegd  “uitgesproken”,  en zal de motorrijders die op zoek zijn naar “iets” aparts, zeker aanspreken.
De GHOST is een moderne helm met een lichte carbon-kevlar-fiberglas schaal in 2 schaalmaten.
Het unieke scharniersysteem van de GHOST zorgt ervoor dat de bril inclusief mondkap naar voren beweegt en vervolgens naar boven scharniert.
De mondkap is demontabel zodat de helm ook te gebruiken is zonder deze kap. Rondom de binnenzijde van de bril zit aan het brilframe een afneembare rand met foam.
Deze rand is aangebracht om het draagcomfort te verhogen, en om rijwind tegen te gaan tijdens de wat frissere dagen. In de zomer kan dan zonder foam gereden worden zodat de frisse rijwind meer kan circuleren.
Door de verschillende afneembare delen is deze helm in maar liefst 4 verschillende configuraties te gebruiken.
De luxe voering, die bestaat uit een combinatie van kunstleer en textiel, is voorzien van coole GHOST logo’s en zowel wangkussens als voering zijn volledig uitneembaar en wasbaar.
Deze Urban Warrior wordt standaard geleverd met licht getint pinlock voorbereid vizier EN reeds geplaatste pinlock lens in de bril.
De kinsluiting van deze duistere bondgenoot binnen de Caberg familie wordt op een degelijke wijze verzekerd door de micro-lock snelsluiting.
De Caberg GHOST is op dit moment beschikbaar in de matzwarte versie en in de (nog) lichtere Carbon uitvoering in de maten XS t/m XXL.
De prijs voor de matzwarte kleur bedraagt € 269,95, de Carbon uitvoering  is er voor € 339,95.
Voor het seizoen 2017 zullen nog enkele speciale kleurstellingen geïntroduceerd gaan worden. Accessoires zoals donker getinte en spiegel vervangingsvizieren zullen op koste termijn beschikbaar zijn.