Op zoek naar een geschikte bezorgscooter? Kymco heeft twee geschikte modellen in haar gamma: De Agility Carry en Delivery.

Deze scooters zijn voor veel doeleinden inzetbaar, of je nu schilder, storingsmonteur of van een bezorgdienst bent, zijn ultrasterke frame is erop berekend veel gewicht te kunnen dragen. Ook de verschillende beugelsets maken van deze scooter een echte allrounder.
Bezorgen doe je snel van A naar B zonder die vervelende files. De Agility is er in een brom -en snorfietsuitvoering en is dus in de 25 km/u uitvoering ook geschikt voor het rijden op het fietspad. Wie kiest voor de 45 km/h variant mag daarmee rijden op de rijbaan en daarmee ben je doorgaans een stuk sneller als met de auto.
Wie vaker een drukke stad bezoekt weet waar wij over praten. Eenrichtingsverkeer of wegen waar je niet links- of rechtsaf mag slaan. Met een scooter mag je op veel eenrichtingswegen rijden en is het rijden in de stad eindelijk weer leuk! Oftewel, geen ergernissen meer van wachtende auto’s of opstoppingen, de scooter manoeuvreert zonder moeite langs het drukke verkeer.
Slechts 7% van de tijd regent het dus de kans dat  je nat wordt valt heel erg mee. Daarbij is er goede kleding te koop die je beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Wie ‘even’ parkeert is zomaar 5,- euro kwijt en dan is het nog de vraag, of je wel kan parkeren. Met een scooter parkeer je voor de deur en kun je gewoon legaal op de stoep parkeren. Dat scheelt niet alleen heel veel geld maar ook een boel ergernis! Al met al zijn deze Agility’s de scooters om de klus te klaren!

Prijzen beginnen bij € 1.699,-

Klik hier voor meer informatie