De AGV K6 S is ontwikkeld voor de straat, maar daarbij is de ervaring uit de racerij niet vergeten. De buitenschaal is vervaardigd uit een mix van carbon- en aramidevezels, en de binnenschaal is opgebouwd uit vijf verschillende EPS lagen elk met een eigen densiteit. Het resultaat: een extreem sterke, extreem lichte helm die voldoet aan de meest recente, verscherpte ECE 2206 keuring. En dankzij deze actie kijk je de zomer zonder geknepen ogen -maar met geknepen portemonnee- tegemoet.

Op alle designs & kleuren
Mat, glanzend of je favoriete design: welke K6 S ook bij je past, je krijgt bij aankoop van je nieuwe favoriete helm een gratis (80% getint) donker vizier. Niet alleen zorgt dit voor rust aan je ogen bij een zonnige rit, het draagt ook nog eens bij aan de looks van je helm. Wanneer de zon het laat afweten laat het vizier zich eenvoudig verwisselen voor het eveneens aanwezige, niet-getinte vizier. De meegeleverde Pinlock 120 MaxVision lens kan dankzij de voorbereiding hiervoor in beide vizier gebruikt worden. De adviesverkoopprijs van het donkere vizier is €92,95 wanneer deze los aangeschaft wordt.

K6 S in het Kort
Slechts 1255 gram, en toch een score van tot wel 65% hoger dan de ECE-2206 norm vereist behalen: de AGV K6 S is de perfecte straathelm die ook op het circuit zijn mannetje staat. Dankzij de combinatie van carbon- en aramidevezels voor de buitenschaal behoort de K6 S tot de lichtste en sterkste helmen in zijn klasse. Vijf ventilatieopeningen zorgen voor een constante aanvoer van frisse lucht, en door het hoge en brede vizier geeft de helm de rijder een perfect overzicht van wat er in de omgeving gebeurt. Het interieur is opgebouwd uit Ritmo, Shalimar en Eco-Leder materiaal om de hoogste mate van comfort te kunnen bieden. Transpiratievocht wordt door deze materialen snel opgenomen, en dankzij het ademend vermogen daarna direct afgevoerd via de ventilatiekanalen in de helm. Om zowel op straat als op het circuit voor optimaal draagcomfort te zorgen, is er bij de ontwikkeling van de buitenschaal gekozen voor een vorm die in verschillende houdingen zorgt voor optimale aerodynamica. Van toergebruik tot racen op het circuit; het profiel van de helm zorgt voor zo min mogelijk druk op het hoofd en de nek van de rijder.

Zomeractie
De actie op de K6 S loopt van 1 juni tot 15 juli bij alle AGV dealers in Nederland. Ongeacht de kleur of het design: wanneer je de AGV K6 S aanschaft ontvang je het gratis donkere vizier bij het afrekenen. Kijk op www.motomind.nl om je dichtstbijzijnde AGV dealer te vinden.

Prijzen variëren van €499,95 (zwart/wit) tot €619,95 voor unieke replica’s.
Adviesprijs Donker vizier: €92,95
Maten: XS – XXL