Spark 2 is het laatste nieuws van AIROH: met scherpe lijnen en boeiende graphics is het nieuwe roadmodel uit de collectie van het merk de ideale combinatie van comfort en prestaties. Met een geavanceerd ventilatiesysteem, ontworpen in de AIROH-windtunnel, en met de beste beschikbare technologieën, is de Spark 2 een integraalhelm ontwikkeld om het comfort en het rijplezier te vergroten, zonder de veiligheid en bescherming te vergeten.

AIROH presenteert de Spark 2, een nieuwe integraalhelm voor het roadsegment, ontworpen voor gepassioneerde mensen die geen compromissen willen. Met ECE 2206-goedkeuring combineert het stijl, hoge prestaties en comfort dankzij een zorgvuldig ontwerp, technologieën en innovatieve materialen die door het Italiaanse merk worden gebruikt.

Met gedurfde lijnen, nog boeiender gemaakt door de beschikbare graphics – die uiteraard vergezeld gaan van monochrome versies – is Spark 2 gemaakt van thermoplastisch HRT en bevat twee schalen (XS-S – M | L-XL-XXL) om een ​​optimale pasvorm te garanderen. Het integreert een innovatief ventilatiesysteem dat is ontwikkeld in de AIROH-windtunnel om de helm te optimaliseren qua vorm en prestaties, ideaal voor elk seizoen.

Met de AIROH Spark 2 is een uitstekende bescherming gegarandeerd dankzij de door het bedrijf ontwikkelde veiligheidssystemen, waaronder ASN (AIROH Sliding Net), bestaande uit een specifieke 3D-stofstructuur die de krachten vermindert die op het hoofd worden overgedragen bij een botsing, en AEFR (AIROH Emergency Fast Release) waardoor de wangkussens in geval van nood snel kunnen worden verwijderd.

Veel aandacht voor comfort

Er werd maximale aandacht besteed aan comfort, essentieel zowel voor langdurig gebruik tijdens motoravonturen als voor kortere ritten door de stad. Naast het bovengenoemde ventilatiesysteem concentreerde AIROH Spark 2 zich ook op de samenstelling van de binnenvoering: altijd hypoallergeen, verwijderbaar en wasbaar, ze zijn gemaakt met hoogwaardige stoffen, zoals het innovatieve Coolmax®, en beschikken over exclusieve behandelingen die een aangenaam gevoel voor de huid garanderen. aanraking en maximaal ademend vermogen.

Het Extra Wide vizier biedt een groot gezichtsveld, om tijdens de rit geen enkel detail te missen, daarnaast is het, om de kans op beslaan te minimaliseren, mogelijk om het vizier in praktische anti-condens stand te zetten, met hetzelfde doel is er ook de Pinlock® 70 Max Vision-lens, verkrijgbaar in de doos. Tenslotte beschikt de Spark 2 ook over een praktisch geïntegreerd zonnevizier.