Deze Akrapovič Slip-on demper is het nieuwste uitlaatsysteem als toevoeging van het constant groeiende assortiment scootersystemen van het merk uit Slovenië. De nieuwe Akrapovič is een slip-on line (SS) systeem gemaakt van roestvrij staal voor de Vespa GTS 300, Sei Giorni en Super modellen, die perfect passen op deze Italiaanse icoon. Dit state-of-the-art Slip-On Line (SS) RVS uitlaatsysteem heeft een geheel nieuwe en originele uitstraling. Ontwerpers van deze Sloveense fabrikant van high tech uitlaten hebben de Slip-on speciaal ontwikkeld om de lijnen van de scooter te benadrukken. De details van dit hoogwaardige roestvrijstalen uitlaatsysteem zijn te zien in het ontwerp en de uitlaatdemper met het gegraveerde Akrapovič-logo. Daarbij maakt Akrapovič een handgemaakte eindkap van koolstofvezel en het hitteschild, die samen een sportief uiterlijk vormen. Een ontwerp dat perfect past bij het ontwerp van de Vespa.

Veelzijdig

Het veelzijdige karakter van de Vespa-modellen onderstreept dat ze in elke omgeving goed presteren, in de stad of op de snelweg. De bestuurder wordt getrakteerd door een diepe, levendige en pure sound die een streling is voor het oor. Het Akrapovič-uitlaatsysteem verwelkomt je elke keer weer, terwijl het een optimale gasrespons biedt.

23.7% lichter

Het gebruiksgemak van deze wendbare scooter draagt ​​hieraan bij. Het uitlaatsysteem is maar liefst 1,5 kg (23,7%) lichter dan de standaard demper en voldoet aan alle geldende voorschriften voor Euro 5 EC en ECE typegoedkeuring. De Akrapovic Slip-on demper staat bekend om zijn eenvoudige plug-and-play-installatie zonder ingewikkelde herprogrammering van het injectiesysteem.

meer info akrapovic