Dat is nu mogelijk! Moteo, de importeur van onder andere SYM en Peugeot scooters nodigt jouw, de lezer van Scooterxpress, uit om de scooters van beide merken nader te bekijken en te ontdekken. Op 28 augustus is het mogelijk om op verschillende scooters te rijden. Je begrijpt dat dit niet even de straat op en neer is maar je maakt een uitgebreide proefrit. Alleen dan krijgen jullie een goede indruk van de SYM en Peugeot scooters. Het gamma is flink en loopt van de Fiddle III tot en met de Metropolis.

Waar?
De testdag vindt plaats op 28 augustus in Ede waar Moteo gevestigd is. Op het hoofdkantoor wordt je allereerst hartelijk ontvangen en nemen de mensen van Moteo je mee door het volledige modellengamma. Vervolgens wordt er in kleine groepen een route gereden die door het prachtige landschap van Ede en omgeving gaat. Tijdens de route heb je meerdere malen de tijd om te switchen van scooter zodat het mogelijk is om op meerdere modellen te rijden.

Wat?
Voor de Moteo testdag worden de volgende modellen ingezet om uit te proberen:
50cc
– Peugeot Citystar
– Peugeot Django
– Peugeot Speedfight4
– SYM CroX
– SYM Symphony ST
– SYM Jet4
– SYM Fiddle III
– Tomos Luxe EX

motorscooter
– Peugeot Citystar 125
– Peugeot Django 125
– Peugeot Metropolis
– SYM Joymax 125/300
– SYM Maxsym 400/600

Geef je nu op!
Voel je wat voor deze dag? Altijd al een keer op een scooter of motorscooter willen rijden? Nieuwsgierig naar de SYM en Peugeot producten? Is de file elke dag te lang? Of heb je een A rijbewijs en je doet er niets mee? Geef jezelf dan nu op! Iedereen die in het bezit is van elk rijbewijs A en ook B (mits behaald voor 19 januari 2013) mag deelnemen aan deze unieke testdag. Houd de 28e augustus vrij en stuur ons een mailtje. Het mailtje mag naar info@hetprocespublishing.nl Wees er wel snel bij want de beschikbare plaatsen zijn beperkt!