Vorig jaar oktober meldde SIP Scootershop al dat het hoofdkantoor was genomineerd voor de Best Workspaces Award 2022. Nu heeft de internationale jury een besluit genomen en is het gebouw, ontworpen door Archtitekturbüro Ott uit Augsburg, bekroond in de categorie “Kantoor Gebouwen”.

SIP Scootershop oprichter en CEO Ralf Jodl: “Het ontvangen van de prestigieuze Best Workspaces Award bevestigt onze inspanningen om moderne en creativiteit verhogende werkomgevingen te bieden aan onze medewerkers. We zijn trots en blij dat onze intensieve plannings- en denkprocessen nu erkend zijn door deze prijs. En natuurlijk feliciteren we ook de architecten uit Augsburg, die onze visies perfect hebben uitgevoerd.”

Best Workspaces 2022 is de eerste internationale architectuurprijs voor intelligente werkomgevingen. Callwey Verlag en haar partners brengen de beste werkplek interieurs samen, digitaal en live beoordeeld door een onafhankelijke jury van experts, planners en fabrikanten. De visie van de Best Workspaces Award is om al die concepten te verenigen op één platform die ook internationaal baanbrekend zijn. In 2020 is voor het eerst de Best Workspaces 2022 Award uitgereikt. Dit jaar, 2022, worden de winnaars voor het eerst gepresenteerd in een uitgebreid jaarboek. 50 kantoorprojecten maakten indruk op de jury met hun ontwerp en innovatieve concepten in de categorieën werkomgevingen en kantoorgebouwen. Ze zijn gedetailleerd gedocumenteerd in het boek met teksten, plattegronden en foto’s. De jury kende één eerste prijs, vijf eervolle vermeldingen en 44 onderscheidingen toe. Twaalf producten werden ook gehuldigd als de oplossing van het jaar. Partners van de wedstrijd zijn de BMW Group, het architectuurtijdschrift Baumeister, de platforms baunetz interior|design en OFFICE DEALZZ, en het kantoormagazine OFFICE ROXX.

www.sip-scootershop.com