De website www.cfmotobenelux.be werd volledig vernieuwd en sluit nu veel beter aan bij de waarden van het merk. Je vindt er gedetailleerde info van alle modellen, alle nieuwtjes en de mogelijkheid om een testrit te reserveren bij een dealer.

CFMoto

CFMotoDays

Vanaf maart kan je tijdens de CFMotoDays bij je lokale dealer terecht voor een uitgebreide (gratis) testrit met het hele gamma. Je zal binnenkort alle info op de nieuwe website vinden.

CFMoto

Wie is CFMoto?

CFMoto werd opgericht in 1989 in Hangzhou, China en produceert ATV’s, UTV’s, SSV’s, scooters en motorfietsen die in meer dan 70 landen worden verdeeld. CFMoto ontwerpt zijn eigen viertakt vloeistofgekoelde motoren en heeft intussen bijna 100 verschillende modellen en meer dan 50 verschillende motorblokken ontwikkeld. Met de hightech productiefaciliteiten van 1,6 miljoen vierkante meter heeft CFMoto de capaciteit om efficiënt en kosteneffectief jaarlijks 800.000 hoogwaardige voertuigen te produceren. In 2011 werd een strategische alliantie tussen CFMoto en KTM afgesloten. KTM en CFMoto versterken elkaar op vlak van technologische ontwikkelingen, productiesystemen, supply chain management en distributie.

www.cfmotobenelux.be