Husqvarna Motorcycles kondigt met trots de verkrijgbaarheid aan van de 2022 Vitpilen en Svartpilen range – opwindende straatmodellen die een baanbrekend, direct herkenbaar design combineren met toonaangevende functies en technologieën. Elk van het dynamische eencilindertrio – de Svartpilen 125, Svartpilen 401 en Vitpilen 401 – is voor 2022 voorzien van nieuwe graphics

Husqvarna

Svartpilen 125

De Svartpilen 125 combineert een intelligent design met hoogwaardige componenten. Net als zijn grotere stalgenoten is de motorfiets voorzien van WP-vering, ByBre remmen en Bosch ABS. De 125cc-ééncilindermotor met brandstofinjectie voldoet aan de EURO 5-norm en is ondergebracht in een licht en compact chassis voor een optimale vermogen-gewichtsverhouding, waardoor hij perfect presteert in de stad en daarbuiten. De Svartpilen 125 is licht, compact en wendbaar, en bovendien in overeenstemming met rijbewijs A1. Hij is perfect voor nieuwe of jongere rijders die hun vaardigheden willen aanscherpen en vertrouwen willen opbouwen in stijl.

Husqvarna

 

Svartpilen 401

De Svartpilen 401 biedt een robuuste styling in een vooruitstrevend pakket en zorgt voor een dynamische rijervaring in de stad en daarbuiten. De sterke en wendbare 373 cc eencilindermotor van 44 pk die aan de EURO 5-norm voldoet, het stalen frame, het lage gewicht en de WP APEX-vering met hoge prestaties zorgen samen voor een machine die capabel en handelbaar is. De ByBre remmen en Bosch ABS zorgen voor een krachtige, gecontroleerde remwerking, terwijl de Easy Shift het mogelijk maakt om zonder te koppelen te schakelen. Pirelli Scorpion Rally STR-banden dragen bij aan de stoere uitstraling en bieden uitzonderlijke grip op uiteenlopende terreinen.

 

 

Vitpilen 401

De Vitpilen 401 deelt de 373 cc, 44 pk eencilindermotor van de Svartpilen 401, die aan de EURO 5-norm voldoet, waardoor hij zowel in de stad als daarbuiten even breed inzetbaar is. Een dynamisch rijwielgedeelte, een eenvoudige ergonomie en zijn lichtte gewicht zorgen voor een innemende rijervaring, terwijl de WP APEX-vering een directe feedback van de rijder garandeert. De Vitpilen 401 profiteert ook van ByBre remmen en Bosch ABS voor een uitstekende remkracht, evenals Easy Shift voor schakelen zonder koppeling. Met zijn slimme, opvallende afwerking en design laat de Vitpilen 401 voor 2022 zijn ware kleuren zien.

Vitpilen 401

De nieuwe graphics van de modellen Vitpilen en Svartpilen versterken hun verbluffende verschijning en weerspiegelen de vooruitstrevende mix van modern denken en klassiek design, geïnspireerd door het Zweedse erfgoed van het merk.

Technische Hoogtepunten:

  • Opvallende nieuwe graphics benadrukken het vooruitstrevende ontwerp
  • Voldoet aan EURO 5-emissie
  • Zeer sterk stalen trellis frame
  • Betrouwbare en efficiënte ééncilindermotor
  • Geavanceerde Easy Shift-functie en ride-by-wire-gasklep (Vitpilen 401 en Svartpilen 401)
  • Hoogwaardige bouwkwaliteit en afwerking
  • LED-koplamp en -achterlicht
  • Lichtgewicht en wendbaar rijgedrag
  • Standaard voorzien van hoogwaardige componenten en technologie

Als extra prestatiemogelijkheid biedt Husqvarna Motorcycles het assortiment Technische Accessoires – een complete collectie doordachte, hoogwaardige onderdelen om de prestaties verder te verbeteren en de duurzaamheid te vergroten. Daarnaast biedt de Functional Street Apparel collectie rijders de mogelijkheid om een persoonlijke look te creëren met beschermende items die het hoogste niveau van veiligheid en comfort garanderen.

De 2022 Vitpilen en Svartpilen reeks is nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers. Voor alle details over prijzen en beschikbaarheid kunt u terecht bij uw erkende Husqvarna Motorcycles dealer.