Al in zijn eerste jaar was de nieuwe Kawasaki Versys 650 een enorm verkoopsucces in heel Europa. Ook in Nederland was deze moderne Adventure Sports al snel in het seizoen volledig uitverkocht.

Het Versys 650 concept van sportieve looks, fantastische handling en een soepel en krachtig parallel tweecilinder blok bleek een grote hit. Met de beste vering in zijn segment en een uniek Mono-Key koffersysteem is de Versys veruit de meest moderne en complete motor in zijn klasse.

Hiernaast is de Versys 650 een van de zuinigste motoren verkrijgbaar (slechts 1 op 25 gemiddeld bij de recente Versys Energy Run!). Niet zo verwonderlijk dus dat maar liefst 75% van de Versys eigenaren de motor gebruikt voor woon-werk verkeer. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan je werkdag beginnen, en eindigen, met rijden op een Versys?

Ondanks deze geweldige cijfers zag Kawasaki Benelux de noodzaak om dit model voor 2016 te herpositioneren.

Henk Salomons, Section Manager Benelux:
“De Versys 650 heeft zich in zijn eerste jaar meer dan bewezen door meteen een van de best verkochte modellen in zijn segment te worden. Hier zijn we natuurlijk zeer trots op, maar we zijn er van overtuigd dat dit model nog veel meer in zijn mars heeft. Als we bijvoorbeeld in de grote landen om ons heen kijken zien we de dat de Versys 650 veruit de grootste speler in zijn segment is. Niettemin omdat de Versys in deze landen ook competitiever geprijsd is dan zijn naaste concurrenten.

Om deze leidende rol ook in Nederland te kunnen behalen hebben we een unieke herpositionering weten te bewerkstelligen. De 2016 Versys 650 zal namelijk per direct verkrijgbaar zijn de nieuwe prijs van € 7.999,-. We zijn er ongelooflijk trots op dat we dit in samenwerking met de Kawasaki fabriek en ons dealernetwerk hebben kunnen bereiken. Ik durf nu al gerust te zeggen dat het succes van de Versys 650 in 2016 een daverend vervolg zal krijgen!”

Kijk voor meer informatie over de Kawasaki Versys 650 en de vele aantrekkelijke accessoire-pakketten op: www.kawasaki.nl