Op een KTM moet je motorkleding alles aankunnen wat je aan omstandigheden tegenkomt, of het nou een Alpenpas, een hobbelig zandpad of gewoon de stadsjungle is. Daarom hebben KTM en Alpinestars samen twee jassen ontwikkeld die extreme veelzijdigheid combineren met uitstekende prestaties in een breed spectrum van omstandigheden.

De MANAGUA- en DURBAN GTX Tech-Air™-jassen zijn de topmodellen van KTM PowerWear voor veeleisende ADVENTURE-rijders. Het eerstgenoemde model is het meest geschikt voor straatgebruik, terwijl het tweede model ook prima geschikt is voor licht offroad-werk. De complete en perfect uitgeruste jassen MANAGUA GTX Tech-Air™- en DURBAN GTX Tech-Air™ zijn premium Gore-Tex®-jassen die de rijder al het benodigde comfort en alle veiligheidsvoorzieningen bieden volgens de hoogste normen. Beide jassen zijn gemaakt van een hoogwaardige combinatie van materialen met reflecterende details, verstevigd met CE-gecertificeerde protectoren op de schouders en ellebogen, resulterend in een laag gewicht, duurzaamheid en optimale bescherming.

De MANAGUA GTX Tech-Air™-jas is 100% gericht op straatgebruik. Het volledig gelamineerde en lichtgewicht GORE-TEX® buitenmateriaal is voorzien van een uitneembare thermovoering. Een innovatief ventilatiesysteem zorgt voor optimaal comfort onder alle omstandigheden.

Naast uitstekend geschikt voor straatgebruik is de DURBAN GTX evenzeer geschikt voor licht offroadgebruik en adventure-touring. Hij heeft een ultra-lichtgewicht Gore-Tex®-membraan met microfleece-voering. De ventilatieopeningen met ritsen aan voor- en achterzijde zijn gewapend tegen alle wind en regen die Moeder Natuur op je af kan sturen en er is een speciaal vak voor een drinkzak van twee liter, voor nog meer comfort tijdens het rijden.

Beide modellen zijn verkrijgbaar bij de officiële KTM dealers, waarbij de keuze voor de airbag optioneel is. 

Prijzen:

  • DURBAN GTX Tech-Air™ – € 755,28
  • MANAGUA GTX Tech-Air™ – € 856,08
  • Airbag optie – € 1.189,19

Bekijk de officiële productvideo voor meer informatie:
KTM PowerWear TECHAIR™ READY video

www.ktm.nlwww.ktm.be