Als eerbetoon aan de meest iconische ‘mini-bike’ van Honda, kunt u de komende zomer maanden een unieke campagne tegenkomen; de Honda Monkey Tribe Tour. Met een zware knipoog naar alle cliches als ‘de aap komt uit de mouw’, het is zeker geen ‘broodje aap’ etc komt nu Honda zelf met een heuse 3D aap die op Tour gaat.

Honda Monkey

De nieuwe Honda Monkey is een hedendaagse motor met uiterlijke kenmerken die een duidelijke knipoog geven aan het origineel. Met zijn stevige brede banden, mini ‘ape hanger’ stuur, kleine tank en groot zacht zadel heeft de Monkey een uniek en zeer herkenbaar, tijdloos uiterlijk.

Doordat de Monkey zόveel plezier gaf en zo eenvoudig te rijden was heeft dit model, misschien wel meer dan elk ander model ooit, het concept van motor rijden aan een zeer breed publiek kenbaar gemaakt.

De nieuwe 2018 Honda Monkey heeft een moderne, hoge kwaliteit uitrusting. Waaronder de voorvorken, achtervering, het dashboard, de remmen en LED verlichting. Daarnaast heeft het 125cc luchtgekoelde motorblok heeft een topvermogen van 6,9kW / 9,4pk en een verbruik 1,5 liter per 100 km, met een rijklaargewicht van 107 kg.

Monkey Tribe Tour

Als eerbetoon aan de populaire Monkey en om het Honda model mogelijk nόg meer bekendheid te geven, kondigt Honda een unieke zomer tour aan. Met een enorme 3D aap die je de keuze geeft tussen de ‘Yellow’ of ‘Red’ Tribe.

Uiteraard de nieuwe kleuren van de Honda Monkey zelf, maar ook gekende kleuren die karaktereigenschappen typeren. Zo staat Honda geel voor plezierig, zonnig en vriendschap en de rode Honda Tribe voor energie, passie en sensualiteit. Bij welke Honda Monkey Tribe hoor jij?

Lees meer en geef je voorkeur aan op de geheel nieuwe website. Je kunt zelfs een nieuwe Honda Monkey winnen.

Ook de Events waar de Monkey Tribe Tour live te bewonderen zal zijn staan op deze website en zal regelmatig geupdate worden. Mocht je in de buurt zijn, aarzel dus niet je aan te sluiten bij deze campagne! Join the Tribe…!

1 augustus 2018: Aperode Sint-Genesius-Rode (BE)

11 augustus 2018: Loveland Amsterdam   

12 augustus 2018: DAK Rotterdam     

18 augustus 2018: Circuit Karting Spa (BE)   

21 augustus 2018: Bocadero Antwerpen (BE)       

23 augustus 2018: Offshore Genval  (BE)       

29 augustus 2018: Barra Bunda Asse (BE)         

1 september 2018: Shopping Zuid Gent Gent (BE)           

2 september 2018: Braderie  Waterloo (BE)   

*Planning nog onder voorbehoud. Kijk op de website voor een actueel en definitief overzicht.