De Malossi Power Exhaust voor de Vespa PX met tweetaktmotor verhoogt de prestaties en verbetert tegelijkertijd het ‘geluid’ van je Vespa. Het uitlaatsysteem van een Vespa moet een kunstwerk zijn.  Oftewel, een perfect muziekinstrument dat emoties opwekt door zijn prestaties en het geluid. Malossi Power Exhaust is ontworpen met deze twee belangrijke elementen in gedachten. Het vermogen in vergelijking met eerdere modellen is met ongeveer 5% verhoogd. Dankzij een grondig herontwerp waarbij zelfs het staalplaat dat is gebruikt om het uitlaatsysteem te vormen, onderdeel is geworden.

De kern is in feite bekleed met een gaas van speciaal geluidsisolerend materiaal dat de prestaties van het uitlaatsysteem aanzienlijk verbetert. Daarbij geeft de uitlaat tegelijkertijd de motor van de Vespa een uniek en onderscheidend

Zelfs het eindgedeelte van het uitlaatsysteem is volledig opnieuw ontworpen dankzij de opname van een binnenschot. De de uitlaat is gescheiden van de geluiddemper, waardoor de weerstand tegen trillingen toeneemt. Door zowel de diameter als de lengte van de uitlaatdemper te vergroten is het uitlaatsysteem stiller geworden.  Wat behouden is, is het unieke geluid.

Ondanks het feit dat deze twee elementen vaak niet hand in hand gaan is de Malossi Power Exhaust geslaagd in zijn doel: maximaal koppel en vermogen en tegelijkertijd een heerlijk klinkende symfonie.

Meer info importeur PEPEPARTS of kijk op Malossi.com

Benieuwd naar het geluid?