Mango Mobility, onderdeel van de omvangrijke Stern Groep, heeft de elektrische scooters van het merk emco exclusief in haar assortiment opgenomen. De toevoeging van e-scooters zijn een logische uitbreiding wegens de toenemende vraag naar duurzame mobiliteit, zowel door consumenten als door bedrijven.

Jan Willem Wiersma van Mango Mobility: “Elektrische scooters zijn de toekomst. Uit oogpunt van duurzaamheid, veiligheid, geluid en veel lagere exploitatiekosten i.v.t. scooters met benzinemotoren. De indrukwekkende prestaties van de e-scooters van emco zijn te danken aan het perfecte samenspel van de drie belangrijkste componenten: accu- met accumanagementsysteem, controller en motor. Voor een toonaangevende marktpositie optimaliseert emco deze componenten continu in haar eigen research- & development center in Lingen (D). Daarnaast hebben wij voor emco gekozen wegens de vanzelfsprekende Duitse kwaliteit, een garantie voor degelijkheid en betrouwbaarheid.”

Mango Mobility is al jaren de specialist in elektrisch vervoer. Het bedrijf biedt totaaloplossingen voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km p/u), voor zowel consumenten in de leeftijd van 16 tot 96 jaar, als voor bedrijven. Zij bieden het grootste assortiment A-merken op het gebied van elektrische fietsen, elektrische scooters, e-cars of te wel brommobielen, scootmobielen en accessoires. Het bedrijf heeft een landelijk netwerk van 15 winkels waar alle producten uit het assortiment staan. Om de bijzondere en de vele voordelen van elektrische mobiliteit te ervaren, kan men binnen en buiten naar hartenlust proefrijden. In Amsterdam-West heeft Mango een unieke beleveniswinkel met meer dan 1.500 m2 winkelruimte. Op de eerste etage is daar het grootste e-bike center van Nederland gevestigd, met meer dan 30 verschillende elektrische fietsen van toonaangevende merken. Ook vindt u in Amsterdam-West het Scootmobiel Occasion Center, waar meer dan 100 scherp geprijsde scootmobielen voor u gereed staan. Bent u niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen dan biedt Mango Mobility een thuisservice, zodat men in de eigen vertrouwde omgeving het product kunt uitproberen.

Voor meer informatie over Mango Mobility klik hier