Van 19 tot en met 26 september is het mogelijk kennis te maken met de Moto Guzzi V7II en de originele accessoireskits die speciaal voor dit model zijn ontworpen, bij de Officiële Moto Guzzi dealer. Met deze kits is het mogelijk de uitvoering van deze fraaie Guzzi volledig naar eigen voorkeuren en wensen te wijzigen.

De Moto Guzzi-dealers willen in deze periode tot in het kleinste detail de uitgebreide mogelijkheden van Moto Guzzi presenteren op het gebied van het personifiëren van de motorfiets.

Iedereen die tussen 19 en 26 september een nieuwe Moto Guzzi V7II aanschaft, kan de Scrambler Kit bijbestellen voor € 999,- (normale verkoopadviesprijs is € 2.300).

Het customizen getuigt van veel liefde voor de eigen motorfiets en Moto Guzzi heeft voor die liefhebbers een complete lijn ontwikkeld waaronder vier kits die zijn geïnspireerd op de geschiedenis van het merk met de Adelaar en die volledig in lijn zijn met de huidige trends. Het betreft hier speciale onderdelen en accessoires die Moto Guzzi heeft ontwikkeld voor vier verschillende stijlvormen en even zovele rijervaringen.

SCRAMBLER: deze kit bestaat uit hoogwaardige, aluminium matglanzende onderdelen, een hoge, twee-in-een uitlaat en off-road noppenbanden. Dit pakket zorgt voor een stoere, off-road uitstraling. De lange matglanzende spatborden en het lange klassieke zadel uit de jaren zeventig zijn onderdelen die de transformatie completeren.

DARK RIDER: een kit die is ontworpen voor een ‘Gothic’ uitstraling geïnspireerd op de nachtelijke, grootstedelijke omgeving. Tot de accessoires van deze kit behoren een zwarte aluminium windkap, aluminium zijpanelen, aluminium spatborden, een zwarte tank met de traditionele rode Moto Guzzi adelaar en spaakwielen voor een donkere uitstraling.

LEGEND: Teruggrijpend naar de Moto Guzzi Alce. Kenmerkende eigenschappen waren de betrouwbaarheid, de stoerheid en de grote mate van flexibiliteit. De configuratie met de onderdelen van het Legend-pakket brengen dat concept weer tot leven.

DAPPER: met deze kit zorgen de speciale accessoires voor een replica van de Café Racer. De gepolijste aluminium accessoires (spatborden, beschermkappen, nummerplaten) creëren de racestijl uit de jaren zeventig evenals accessoires als het lage stuur in twee delen en het enkele zadel.

Maar er is in de catalogus keuze uit nog meer onderdelen en nog persoonlijker accessoires. Ze zijn allemaal goedgekeurd en perfect te verwisselen met de originele onderdelen van de Moto Guzzi V7 familie, Ze variëren van zadels tot bagagetassen, van windschermen tot speciale aluminium onderdelen, van racesturen tot speciale schokdempers. Er zijn talloze mogelijkheden en combinaties om de eigen Moto Guzzi V7 exclusief en uniek te maken.

Voor de dichtstbijzijnde Moto Guzzi-dealer: www.moto-guzzi.be of www.motoguzzi.nl.