De organisatie van MOTORbeurs Utrecht 2024 deelt met vreugde mee dat alle gerenommeerde motormerken present zullen zijn op de beursvloer tijdens de aankomende editie. Meer dan 20 motormerken, verenigd onder de brancheorganisatie RAI Vereniging, slaan de handen ineen voor de grootste motorbijeenkomst van Nederland. MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024 in de Koninklijke Jaarbeurs.

Malou Peters, de beursmanager van MOTORbeurs Utrecht 2024, is verheugd weer deel uit te maken van het evenement: “We zijn buitengewoon positief over de aanwezigheid van alle motormerken tijdens de komende editie. Hiermee wordt het aanbod op MOTORbeurs Utrecht compleet, waardoor we kunnen voldoen aan de wensen van onze bezoekers.”

Meer dan 20 motormerken bundelen hun krachten in één hal om bezoekers de mogelijkheid te bieden al het modelnieuws van 2024 op één plek te bekijken. Onder andere Aprilia, Benelli, BMW Motorrad, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Kymco, Mash, Moto Guzzi, Moto Morini, MV Agusta, NIU, Piaggio, Royal Enfield, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha zullen aanwezig zijn met hun nieuwste modellen. Tom Crooijmans, voorzitter van de RAI Vereniging sectie Motorfietsen, benadrukt: “We zien dat de motorfiets een steeds belangrijkere rol gaat spelen in mobiliteitsvraagstukken als een deel van de oplossing. We weten dat de files de komende jaren verder zullen toenemen en dat steden steeds drukker worden. Er komt meer behoefte aan compacte en toegankelijke mobiliteit. Maar bovenal is motorrijden natuurlijk ook gewoon fantastisch om te doen, en daarom willen wij als gehele branche laten zien wat we te bieden hebben.”

120 exposanten hebben hun deelname bevestigd

De organisatie van MOTORbeurs Utrecht 2024 plaatst alle motormerken in het middelpunt. “Naast activiteiten waarbij bezoekers de motoren zelf kunnen ervaren, zal er per merk ook een presentatie zijn met hoogtepunten en nieuws voor het komende motorseizoen”, licht Malou Peters toe. Naast de aanwezige motormerken meldt de organisatie dat inmiddels 120 exposanten hun deelname hebben bevestigd.

Als opvallende stunt wordt motorrijden op een steile wand gepresenteerd op MOTORbeurs Utrecht 2024. Malou Peters zegt hierover: “We werken momenteel aan een programma vol opwindende activiteiten en showcases voor motorliefhebbers van alle leeftijden. Van spectaculaire motorshows tot stuntshows en demonstraties. Enkele populaire acts uit het verleden maken weer hun opwachting. Ik licht alvast een tipje van de sluier op: bezoekers kunnen genieten van de befaamde ‘Steile Wand’. We bieden meer dan 50.000 vierkante meter motorplezier om motorliefhebbers te inspireren met de vraag: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?”