Grootste motorevent van Nederland geeft 500 gratis kaarten weg

Motorrijden blijft onverminderd populair, zo blijkt uit verkoopcijfers en het aantal nieuwe motorrijders dat in 2017 een motorrijbewijs heeft gehaald. Het aantal nieuw verkocht motoren steeg in 2017 naar bijna 13.000 motoren, terwijl er ook een enorm aantal occasions van eigenaar wisselde: bijna 160.000 motorfietsen werden in 2017 als occasion verkocht.

Om deze aanwas in de hechte motorwereld te verwelkomen, lanceert MOTORbeurs Utrecht een unieke actie; maar liefst 500 motorrijders die in 2017 hun motorrijbewijs behaalden krijgen een gratis toegangsbewijs voor de openingsdag van de 2018-editie van de grootste motorbeurs van Nederland, het motorfestijn waar elke jaar bijna 100.000 motorrijders op af komen. Motorrijders met een “vers” motorrijbewijs kunnen zich via dit formulier aanmelden, de eerste 500 nieuwe motorrijders krijgen een gratis toegangsbewijs waarmee zij het event op donderdag 22 februari kunnen bezoeken.

Om ook in 2018 weer veel nieuwe motorrijders op de Nederlandse wegen te krijgen, geeft de BOVAG tijdens MOTORbeurs Utrecht 2018 gratis eerste motorrijlessen tijdens Try the Bike op het buitenterrein van de Jaarbeurs. Malou Peters, Brandmanager MOTORbeurs Utrecht: ”Dit jaar willen we laten zien dat motorrijden niet alleen heel erg leuk is, maar ook nog eens de meest slimme manier van vervoer op de drukke Nederlandse wegen. Dwars door de drukte heen rijden en dus altijd op tijd zijn, nooit parkeerproblemen of hoge parkeerkosten, de voordelen zijn eindeloos. Daarom belonen we 500 slimmeriken met gratis toegang en bieden we aspirant-motorrijders de kans om hun eerste rijles bij ons te doen. Zo laten we zien hoe mooi de combinatie van plezier en mobiliteit kan zijn!”

www.motorbeursutrecht.nl