TOM is Theorie-Op-Maat voor aanstaande rijbewijsbezitters en staat voor leuk en effectief leren volgens een innovatieve leermethode. Online leren via je PC, tablet en/of smartphone met een garantie voor verdubbeling van je slagingskans. Je kunt op elk tijdstip en vanaf elke willekeurige computer via internet inloggen en zo leren en oefenen voor je theorie-examen.

TOM maakt gebruik van de nieuwste leertechnieken door samen met de ANWB een leermethode ontwikkeld te hebben. Doordat de theorie verfilmd is zorgen de vele beelden en animaties ervoor dat zij de realiteit benaderen; essentieel voor inzicht en gevaarherkenning in het verkeer. Dat is het doorslaggevende verschil met alleen maar examenvragen oefenen. Het maakt TOM een effectieve geheugentraining door het herhalingsschema van de lesstof. De intelligente en persoonlijke e-learning methode zorgt ervoor dat de complete training zich perfect op jou afstemt. Leer in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt, want niemand leert op dezelfde manier. Jouw talenten en manier van leren is uniek. TOM Theorie past zich aan jouw behoeften aan.

Voor je theorie-examen moet je de theorie kennen maar ook inzicht in de toepassing ervan. Daarom is theorie leren uit een boek of alleen met het oefenen van examenvragen niet genoeg. Met TOM krijg je dat inzicht wel, mede dankzij de vele animaties. Terwijl je leert worden je scores bijgehouden. De aangeboden trainingen worden vervolgens gebaseerd op je vorderingen. Net zolang totdat je echt klaar bent voor je examen.

TOM zorgt dat je in één keer kunt slagen voor je theorie-examen. Met verschillende leeractiviteiten zoals toetsen, oefenexamens, lessen en opdrachten. Het systeem past zich automatisch aan op basis van je individuele scores. Oftewel: steeds persoonlijk advies.

Wanneer je met TOM je theorie-examen behaald hebt kun je na aankoop van een nieuwe Kymco motorscooter het aankoop bedrag van TOM terug krijgen. Dus gratis je theorie-examen leren! Wat helemaal mooi meegenomen is, is dat wanneer je een Kymco motorscooter koopt na het behalen van je theorie en praktijk examen, je niet alleen je TOM theorie aankoop terug krijg. Maar ook nog eens een flinke korting op een van onze modellen, deze aanbieding geldt alleen bij de aangesloten dealers.

Zie www.kymco.nl voor meer informatie!

Het gaat als volgt;
1. Bestel TOM theorie (HIER)
2. Leer de theorie en slaag voor je CVB-examen
3. Ga naar een van onze Kymco dealers die een demo hebben staan en ga lessen bij de aangesloten rijschool.
4. Slaag voor je praktijk examen en ga terug naar de Kymco dealer.
5. Laat het bewijs van het halen van je (theorie)examen met behulp van TOM en je praktijk examen zien. En laat de dealer een kopie maken van je ID-kaart, paspoort of rijbewijs zodat zij deze op kunnen sturen naar Kymco
6. Koop een nieuwe Kymco motorscooter en krijg je TOM theorie aankoop terug, een flinke korting op je motorscooter en 20% korting op je accessoires.
7. Rijdt weg op je nieuwe Kymco en rijd vele mooie kilometers.