Vanaf het najaar 2022 zullen de eerste motorrijders van de Koninklijke Marechaussee in nieuwe Hi-Vis STADLER motorkleding rijden. In totaal zullen er ruim 300 rijders in een volledig nieuw ontworpen uniform gekleed gaan met de kleurstelling fluorescerend geel met blauw. De KMar rijders zullen komende 7 jaar zowel zomer- als winterkleding (met het waterdichte Gore-Tex 3-laags laminaat) dragen.

perier motorsport

Perier Motorsport, ook importeur van ROOF helmen is in Nederland al leverancier van diverse professionele organisaties, zoals Rijkswaterstaat, ambulancediensten, ANWB Wegenwacht en KNMV-instructeurs. Al jaren vertrouwen deze organisaties dagelijks op de kwaliteit van STADLER motorkleding.

STADLER wordt in Europa geproduceerd. Er wordt uitsluitend gewerkt met de meest hoogwaardige materialen, zoals het Gore-Tex waterdichte membraan. Naast de maar liefst 58 basismaten, waaronder verlengde en verkorte maten, valt ook maatwerk binnen de mogelijkheden van het Duitse merk. Naast professionele organisaties is STADLER ook voor consumenten verkrijgbaar. Het merk heeft een complete consumentenlijn die beschikbaar is bij een aantal exclusieve dealers in Nederland en Belgi√ę.