Je hebt een dikke Italiaanse maxiscooter met Euro 5 motor maar je bent niet tevreden over de prestaties? Dan heeft Polini groot nieuws voor je! De Polini Maxi Speed Clutch 3G (voor Race) Ø134 is gemaakt voor Maxiscooters die zijn uitgerust met 125, 150, 250, 300 4T Euro 5 motoren.

De nieuwe Polini koppeling is beter bestand tegen grote krachten van de maxiscooter transmissie onderdelen en is ontworpen met 3 centrifugale schoenen voor meer wrijving uniformiteit en een perfecte balans. Zo knal je bij elk verkeerslicht als een raket richting……het volgende verkeerslicht.

De Polini Maxi Speed Clutch 3G voor Race is verstelbaar en kan worden ingesteld zowel voor een touring (waarbij de scooter wat relaxter reageert) en race wanneer je de stoute schoenen aantrekt en het circuit betreedt. De aanpassing kan worden gedaan zonder de koppeling te verwijderen en dat is natuurlijk super handig! Het frictiemateriaal is extreem duurzaam en heeft een betere grip en is goed bestand tegen slijtage en hoge temperaturen.

  • Polini koppeling voor Piaggio Euro 5 125 – 150 – 250 – 300 motoren
  • Artikel: 249.068
  • Verkoopprijs: €107,69 (inclusief BTW)
  • 100% Gemaakt in Italië

Meer info op POLINI