De Nederlandse private lease sector groeit onverminderd hard door en is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Waar voorheen private lease voornamelijk gericht was op auto’s, komt daar nu verandering in. Justlease ontwikkelde voor de Qooder motorscooters een private lease optie; samen met importeur Qooder Nederland. Vanaf nu kan iedereen, bijvoorbeeld met hun mobiliteitsbudget, gemakkelijk voor een Qooder* en alle private lease voordelen kiezen. Ofwel het complete plaatje, dat overbodige zorgen wegneemt.

Qooder Justlease

Toenemende vraag naar private lease

“Qooder houdt er van de boel een beetje ‘op te schudden’”, zegt Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “Uit het feit dat onze dealers steeds meer vraag krijgen naar private lease mogelijkheden, blijkt dat de motorscooter voor autorijbewijs populair is. Dat momentum willen we graag gebruiken. Dus toen Justlease aanklopte voor samenwerking – ook zij zagen de groei in onze sector – gingen wij graag in gesprek. Plus dat zij zagen dat steeds meer bedrijven mobiliteitsbudgetten inzetten. Daar past dan behalve een auto nu ook een Qooder in. Waarmee je tijdens de ochtendspits zelfs lekker flexibel bent en parkeren veelal geen probleem is. Onze unieke samenwerking maakt het segment motoren/motorscooters bereikbaar met een professionele private lease oplossing.”

Justlease Carculator mogelijkheden uitgebreid

Tom Dwars, general manager Justlease: “Wij houden de samenleving scherp in de gaten. Als we kansen zien, dan bekijken we of daar een nieuw private leaseproduct bij past. Voor motorscooters die je met autorijbewijs mag rijden was er niets, terwijl deze markt groeit. Tijdens onze research zagen we Qooder, uniek in zijn soort. En een nieuw segment aanboren met private lease, die pioniersfunctie past ons. Dat je met een autorijbewijs op de Qooder mag rijden* is een groot voordeel en maakt het toegankelijk voor iedereen. Onze Carculator staat voor mobiliteitsoplossingen op maat, daarom kun je vanaf nu ook de Qooder in de Carculator zelf naar wens samenstellen (www.justlease.nl/qooder). Je rijdt al een Qooder voor €199,- per maand o.b.v. 36 maanden en 5.000 km per jaar, dat is scherp geprijsd. We zijn trots met de primeur van deze private lease vorm en de stap richting motorlease.”