Met het nieuwe Shad Pin System heeft het Spaanse Shad wederom een innovatief product gelanceerd! Het systeem bestaat uit een reeks tanktassen en model-specifieke bevestigingsplaten voor een grote range motoren.

Er zijn 3 type tanktassen (E04P/E10P/E16P) variërend van 3 tot 15 liter, en 11 verschillende montagesets om te matchen met de meest voorkomende motormerken. Alle drie de tassen zijn aan de onderzijde voorbereid voor het plaatsen van de merk specifieke montageplaat. Plaatsing van de complete set neemt slechts 4 minuten in beslag.

Het systeem bestaat enerzijds uit een tanktas naar keuze, en anderzijds uit een montage set voor het bewuste type motor. (Om te zien welk type montageplaat u nodig heeft is er via de Xtravus en/of Shad website een referentielijst beschikbaar, waar wekelijks meer modellen motoren op vermeld worden.)

De tassen zijn spatwaterdicht en uitgerust met een regenhoes om de tas waterproof te maken (optioneel bij de E04P). In de bovenzijde is een ruimte gereserveerd voor de plaatsing van uw smartphone met een maximale schermdiameter van 5,5”. Door de “touch-sensitive” folie bovenzijde kunt u voor of tijdens de rit uw smartphone bedienen.  Verschillende opbergcompartimenten beschermen uw kostbaarheden onderweg. De waterafstotende rits kan m.b.v. een hangslotje afgesloten worden. Elke tas is voorzien van een kabeldoorvoer, zodat u uw elektronische apparatuur (Smartphone, camera, navigatie of MP3) ook in de tas kunt voorzien van een voeding. Verder is de E16P m.b.v. een rits versteller uit te breiden in volume van 11 tot 15 liter.

De montage set bestaat uit een montageplaat en een set aluminium pinnen en set schroeven. Afhankelijk van het type motor schroeft u 3 of 4 schroeven uit de tankring van uw motor, en vervangt deze door de aluminium pinnen van de Shad montage set.

M.b.v. de set schroeven bevestig je de montageplaat aan de onderzijde van de Shad Pin System tanktas. Door de tas over de pinnen te leggen en de tas naar je toe te trekken, lock je de tas op de pinnen, en komt een veilige verbinding tot stand. Ontgrendelen van de tas kan op eenvoudige wijze aan de voorzijde van de tas. Wanneer de tas niet geplaatst is, kunnen de pinnen gewoon blijven zitten. Door hun geringe afmeting vormen ze geen bedreiging voor de esthetica van uw motor.De E10P en E16P tanktas kunnen in 4 verschillende standen gepositioneerd worden op de tank, om de ruimte tot rijder of stuur op een voor u zo ideaal mogelijke positie in te stellen.

De tassen zijn reeds beschikbaar via het Shad dealernetwerk. Prijzen variëren voor de tassen van € 79,95 t/m € 129,95, terwijl de bevestiging sets een prijs van € 24,95/set hebben.

Informeer bij uw dealer naar de mogelijkheden voor uw motor, of kijk via www.xtravus.com of er reeds een set beschikbaar is voor uw motor.