De hoeveelheid aftermarket sport remhendels beschikbaar voor de moderne Vespa modellen is vrij indrukwekkend. Hun functies en instelmogelijkheden zijn vrij uitgebreid in hun bereik. Onder deze enorme keuze blijven echter weinig merken die echt iets unieks lanceren in de scooter remhendel technologie. Met de introductie van onze SIP PERFORMANCE Sport remhendels hebben we een mijlpaal bereikt op de weg naar het creëren van de perfecte oplossing, zeg maar het Zwitserse zakmes onder de remhendels voor de moderne Vespa!

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de SIP PERFORMANCE remhendels?

  • Vervaardigd in de EU.
  • Verstelbare lengte en bereik.
  • Inclusief Duitse APK-goedkeuring.

Vervaardigd in de EU

Een belangrijke factor in de productie van deze hendels is een EU-productie. Specifiek van een gevestigde Oostenrijkse producent met een uitstekende reputatie in de industrie. De overvloed aan goedkoop geproduceerde hendels, in tegenstelling tot de decennialange knowhow van deze specifieke fabrikant, gaf ons voldoende redenen om deze meer solide en aanpasbare versies te organiseren. In dit geval CNC gefreesd uit massief 6082 aluminium en vervolgens geanodiseerd.

Afstelling van de hendels

Deze hendels zijn op twee verschillende manieren af te stellen, waardoor ze de perfecte allrounders zijn voor alle volwassen handen.

Dankzij de verstelbare lengte van de hendels kunnen ze worden ingesteld op de individuele behoeften van elke ruiter of eigenaar. Een optimale lengte kan worden ingesteld voor zowel de gewone rijder met een remstijl met twee vingers als voor degenen die de hendel met alle vier de vingers willen bedienen, zonder compromissen.

Instelling van de reikwijdte van de hendel

Een probleem met de werking van de meeste sport-georiënteerde stuurhendels is het gebrek aan universele ergonomie in hun ontwerp. De meeste zijn niet geschikt voor gebruik door mensen met een kleiner dan gemiddelde handgrootte. Onze SIP PERFORMANCE Sport remhendel twintig fase hendel-reikwijdte aanpassing functie maakt de perfecte set-up voor alle hand maten!

Inclusief Duitse APK-goedkeuring

Een fatsoenlijke set van remhendels moet natuurlijk ook worden goedgekeurd voor legaal gebruik op de weg door onze Duitse APK. Deze SIP PERFORMANCE sport remhendels omvatten documentatie uitgegeven door de Duitse verkeersautoriteiten om ervoor te zorgen dat ze volledig legaal zijn.

Bestel de SIP Sport remhendels HIER