Afgelopen week bestond Slim! Makelaardij uit Groningen precies 5 jaar en wat is dan mooier dan aan het einde van de dag bij TrendEwheels 2 spiksplinternieuwe emco Novantic elektrische scooters te mogen ophalen. De e-scooters zijn uitgerust met de allernieuwste Emerge controller welke zeer stil is en zorgt voor een zeer goede dosering van het ‘gas’. Tevens heeft Slim! gekozen voor het nieuwste type uitneembare 48V 37Ah Li-ion accu. Er kunnen 2 van zulke accu’s in de elektrische scooter, wat samen goed is voor een actieradius tot 160 kilometer! Martini Reclamemakers uit Leek heeft de puntjes op de i gezet door de e-scooters te voorzien van de huisstijl, wat een prachtig eindresultaat heeft opgeleverd.
Slim! Makelaardij is een relatief kleine makelaar, maar intussen een groot begrip in de stad Groningen. In 5 jaar tijd hebben ze een hele goede naam opgebouwd. Dit blijkt ook wel uit het feit dat ze nu al 2 jaar achter elkaar ‘woningmakelaar van het jaar’ zijn geworden. Slim! focust zich met name op woningen in de stad. Voor hen is de elektrische scooter dan ook het ideale vervoermiddel en helemaal van deze tijd! De e-scooters van emco zijn schoon en groen, zeer voordelig in onderhoud en verbruik en in de stad Groningen één van de snelste en gemakkelijkste manieren om je door de stad heen te bewegen.
En zeg nou zelf, als klant zie je je makelaar toch ook veel liever op een zuinige elektrische scooter dan in een enorme dure bak van een auto!