Tensen demodagen

In het Zuid-Hollandse ‘s Gravenzande vinden we Tensen Tweewielers dat is uitgegroeid tot een van de grootste scooterzaken van het Westland met 800m2 tweewielerplezier. Tensen beschikt over een werkplaats met 6 bruggen en 5 monteurs en is officieel Piaggio Standard dealer, waar de merken Piaggio, Vespa en Aprilia onder vallen. Het betekent een ruim aanbod aan 50cc-scooters, maar ook de e-scooters en motorscooters van de Italiaanse fabrikant staan in ‘s-Gravenzande voor je klaar. Daarnaast is men ook officieel dealer van het merk Kymco, dat een compleet gamma bromscooters, escooters en motorscooters in het programma heeft.

Wie van plan is een nieuwe Piaggio, Vespa, Aprilia of Kymco snorscooter, bromscooter of motorscooter aan te schaffen kan binnenkort uitgebreid kennismaken en proefrijden met deze scooters.Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april zijn de eerste 2 Tensen 2 wielers demodagen waarmee je met een groot aantal modellen kunt proefrijden. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni is het tweede weekend dat Tensen de mogelijkheid biedt met de modellen van Piaggio, Vespa, Aprilia en Kymco proef te rijden.

Aanbiedingen

Naast het proefrijden staan grote aanbiedingen en winacties centraal tijdens de Tensen 2 wielers demodagen weekenden. Tensen verzekert ons dat je als als consument een mooie deal kunt sluiten tijdens deze demodagen. We hebben onze agenda alvast vrij gemaakt en ons spaarvarkentje kapot gegooid.