De ticketverkoop voor het grootste motorevenement van Nederland is vandaag van start gegaan. MOTORbeurs Utrecht symboliseert dé start van het motorseizoen en de poort naar de wereld van het motorrijden. Daarom dus een ludieke actie: kersverse motorrijd(st)ers krijgen op donderdag 20 februari 2020 gratis toegang op vertoon van hun rijbewijs en een voucher die via de website gedownload kan worden. MOTORbeurs Utrecht vindt komend jaar plaats van donderdag 20 februari tot en met zondag 23 februari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Gratis toegang voor kersverse motorrijd(st)ers op donderdag

 

36e editie
De 36e editie beslaat 65.000 m² die gevuld zijn met motoren, kleding, accessoires, shows, nieuws en alles wat met motorrijden te maken heeft. Motorliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens dit bruisende en unieke evenement. Op MOTORbeurs Utrecht ruiken, voelen en ervaren bezoekers voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Ze kunnen zich laten informeren en een keuze maken uit het ruimte aanbod van nieuwe en gebruikte motoren, accessoires en kleding. De aanwezige importeurs en dealers worden onder andere aangevuld door motormedia, reisaanbieders en clubs. Daarnaast zijn er diverse activiteiten, zoals een opstapparcours met gratis motorrijles voor beginners, supermoto baan, stunt arena, demonstraties, testparcours, steile wand en nog veel meer.

Martine Sterk, Brandmanager van MOTORbeurs Utrecht, laat weten:

 

“Door MOTORbeurs Utrecht denkt heel Nederland in februari weer aan motorrijden. Het is dé plaats om je voor te bereiden op het nieuwe motorseizoen. Bezoekers kunnen zich oriënteren op een nieuwe of gebruikte motorfiets en deze ook gelijk aanschaffen. Daarnaast kunnen motorliefhebbers inspiratie opdoen over alles wat met motorrijden te maken heeft, denk hierbij aan kleding, accessoires, reizen en trainingen. Ook kunnen ze er gelijkgestemden ontmoeten. Kortom, als echte motorrijder wil je dit niet missen.”

 

Het laatste nieuws kan gevolgd worden op de vernieuwde website: www.motorbeursutrecht.nl

Facts
Wat: MOTORbeurs Utrecht
Wanneer: donderdag 20 februari t/m zondag 23 februari 2020
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

foto’s: Jaarbeurs