Suzuki Motoren biedt in de zomermaanden juli en augustus de mogelijkheid om tegen een scherp tarief een Suzuki SV650XA te huren. Wie de stoere caféracer daarna koopt, krijgt het volledige huurbedrag als korting op de toch al scherpe aanschafprijs van de Suzuki SV650XA.

Wie in de markt is voor een nieuwe motorfiets, kan bij geselecteerde Suzuki Motor-dealers tijdelijk maximaal twee maanden lang een Suzuki SV650XA huren tegen een scherp tarief van € 650,- per maand. Als de huurder na de huurperiode besluit om de caféracer te kopen, wordt maximaal € 1.300,- korting op de aanschafprijs verrekend. Hiermee is de Suzuki SV650XA al bereikbaar vanaf € 6.999,-.

Aantrekkelijk aanbod
Het Suzuki-aanbod is ideaal voor wie de aanschaf van een nieuwe motorfiets overweegt. Want de mogelijkheid om een nieuwe motor over een periode van maximaal twee maanden te leren kennen voordat je hem daadwerkelijk aanschaft, is een aantrekkelijk voorstel. Vooral als het om een populaire allrounder als de Suzuki SV650XA gaat.

Alleen in juli en augustus 2018
Het actieaanbod geldt uitsluitend als de huur begint in juli of augustus 2018. De huurder kan maximaal 4.000 kilometer lang (2.000 km/mnd.) genieten van het directe stuurgedrag en de ongekende wendbaarheid van de Suzuki SV650XA. Extra kilometers en eventuele schade zijn voor eigen rekening. Wie niet tot koop overgaat, levert de motor simpelweg in en betaalt het huurbedrag.

www.suzuki.nl/motoren/try-en-buy