Piaggio introduceert de compleet nieuwe Liberty Delivery, dé scooter bij uitstek voor het bezorgen van pakketjes in de stad. De Liberty Delivery is eenvoudig te besturen, stabiel dankzij zijn grote formaat wielen, betrouwbaar en bovenal volledig naar wens aan te passen aan alle bezorgbehoeften. De nieuwe bezorgscooter van Piaggio is per direct leverbaar voor zakelijke gebruikers, met een keuze uit moderne 50cc en 125cc 4-takt Euro 4 i-get motoren.

Met de Liberty Delivery breidt Piaggio de Liberty-serie – met praktische, comfortabele motorscooters voor forenzen – verder uit naar de zakelijke markt. De nieuwe Liberty Delivery onderstreept het hoge kwaliteitsniveau, lichtgewicht karakter, de eenvoud in gebruik en de stabiele wegligging van de Liberty dankzij het grote formaat wielen (16 inch voor, 14 inch achter). Maar focust tegelijkertijd nadrukkelijk op de beperkte gebruikskosten en praktische bezorgmogelijkheden voor zakelijke gebruikers in de markt voor koeriersdiensten en bezorgservices.

Geoptimaliseerde handling bij zware belading

De Piaggio Liberty Delivery is eenvoudig en comfortabel in gebruik, en onderscheidt zich door pittige prestaties en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Een voorbeeld daarvan is CBS (Combined Braking System), dat beschikbaar is voor de 125cc varianten. Ten opzichte van de reguliere uitvoering heeft de Liberty Delivery een versterkt frame en grotere voorvork, voor een geoptimaliseerde handling bij zware belading. De zuinige 50cc en pittige 125cc 4-takt krachtbronnen maken beide deel uit van Piaggio’s i-get motorenfamilie en zijn Euro 4 goedgekeurd.

Functionele accessoires

De Liberty Delivery is ontworpen met de behoeften van de bezorgsector in het achterhoofd, uiteenlopend van de traditionele kleine en middelgrote pakketbezorgers tot aan de jongere en innovatieve e-commerce bezorgdiensten die aan huis leveren. Het model is te voorzien van uiteenlopende uitrustingsopties: van enkel een bagagedrager achterop (tot 40 kg) tot een drager voorop, waarmee het totale laadvermogen van de Piaggio Liberty Delivery oploopt tot 65 kg. Naast de dragers levert Piaggio tevens specifieke accessoires om de functionaliteit van de nieuwe bezorgscooter verder te vergroten. Zoals een 75 liter grote Top Box, een Food Box van 85 liter en de Utility Bags van 35 en 40 liter.

Met de Piaggio Liberty Delivery levert Piaggio een nieuwe, praktische en comfortabele bezorgscooter voor kleine en middelgrote ondernemingen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In ons land is de Liberty Delivery inmiddels te bestellen via een select distributienetwerk en verkrijgbaar voor €2.619,- (BE €2.409,-). Kijk voor meer informatie over de zakelijke mogelijkheden van de Piaggio Liberty Delivery op http://www.fleet.piaggiogroup.com.