Vespa breidt haar familie nogmaals uit met nieuwe modellen Vespa MY24 binnen de Primavera- en Sprint S-reeks. De nieuwe Vespa Primavera en Vespa Sprint S krijgen niet enkel een significante restyling, maar ook een technische upgrade.

Vespa Primavera

De eerste versie van Vespa Primavera werd geboren in het turbulente en creatieve klimaat van 1968 en werd al snel een ster. Met zijn strakke afmetingen en innovatieve lijnen, licht en strak, gecombineerd met sprankelende prestaties, eenvoud en rijplezier, was de Vespa Primavera een verademing in een wereld die hongerde naar verandering. Het wereldwijde succes maakte het tot een van de meest geliefde modellen in de Vespa-geschiedenis.

Vespa-sprint

Halverwege de jaren zestig verscheen een nieuwe generatie sport-Vespa op de Europese wegen. Deze kleine ‘raketten’ waren klein, snel, extreem wendbaar en modern, net als de geest van de jongens en meisjes die erop reden. Geboren uit de ‘kleine carrosserie’ die de Vespa 50 en Vespa Primavera kenmerkte, verdeelden ze de wereld van de meest geliefde scooter in twee families, waarbij ze de modellen met grote carrosserie aan de volwassenen overlieten. Tegenwoordig is de Vespa Sprint S de natuurlijke erfgenaam van die traditie van vitaliteit, stijl en jeugd. Gebaseerd op de carrosserie van de nieuwe Vespa Primavera, is hij opgedragen aan jonge rijders en benadrukt hij de sportieve stijldetails die zijn naam, legendarisch door geboorterecht, oproept. De Vespa Sprint-familie, gepresenteerd in de Vespa MY24 line-up, is nu bijgewerkt in lijn met de technische en stijlontwikkeling van het Primavera-assortiment.

Vespa Primavera Elettrica & Sprint Elettrica