De Vespa Primavera Batik brengt een unieke mix van culturen samen door de klassieke vormen van de Vespa te combineren met de prachtige Batik-patronen uit Indonesi√ę.

Batik, een UNESCO Immaterieel Cultureel Erfgoed, heeft zijn wortels op het eiland Java en werd vroeger gebruikt door de aristocratie. Tegenwoordig is het een belangrijk onderdeel van de Indonesische cultuur.

De speciale editie van de Vespa Primavera Batik heeft de basiskleur, Batik Groen, die doet denken aan tropische stranden. De strakke lijnen roepen beelden op van verborgen tempels, terwijl de Batik-decoraties zeven verschillende motieven omvatten, elk met een eigen betekenis zoals kracht, wijsheid en charisma.

Deze Batik-patronen worden aangebracht met Water Transfer Technology en sieren de karakteristieke voorkant, het handschoenenkastje, de voetplaat en de flanken van de Vespa. Het lichte bruine zadel met groene stiksels zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

De bijpassende topkoffer, die kan worden gepersonaliseerd met Batik-stickers, voegt extra laadruimte toe en maakt deze bijzondere Vespa compleet.