Back to school op een Fantic
Fantic kent een verleden in de enduro, cross en trail maar ook op het gebied van straatmachines maakte het merk furore. Wie kent bijvoorbeeld het chopper model van Fantic niet? Al geruime tijd timmeren ze weer aan de weg met aantrekkelijke 50cc, 125 en 200cc enduro en supermotard modellen maar ook de fraaie 250cc 4-takt is reeds leverbaar. Geheel in de traditie van het Italiaanse merk blijft de 50cc een echte eye catcher. Niet zomaar een doorsnee schakelbrommer maar één die opgebouwd is met de fraaiste Italiaanse componenten. Qua formaat eender aan de Fantic motorfietsen en een rijbelevenis waar iedereen jaloers op kan zijn. De 50cc Caballero is voorzien van de betrouwbare Minarelli AM-6 2-takt krachtbron.

Actie
Speciaal voor de 50cc Super Motard liefhebbers die in stijl naar school willen na de vakantie biedt importeur Motomondo wij de Fantic Caballero 50M Performance aan voor een aantrekkelijke verkoopprijs van €2.990,- i.p.v. €3.290,-. Daarmee is de Caballero een geduchte concurrent voor de Derbi Senda en Aprilia SX. Dat zijn fraaie machines maar met alle respect voor deze 50cc Super Motards, de Fantic is voorzien van betere componenten en ziet er vooral een stuk volwassener uit. Actie is geldig zolang de voorraad strekt. Meer informatie over de Fantic 50cc modellen is te vinden op www.fanticmotor.nl

Casa
Voor degene die helemaal de blits wil maken op het schoolplein en daarbuiten hebben we de Fantic Caballero 50 Casa, deze is voorzien van een fraaie upside down voorvork, een chromen uitlaat en een BigOne uitlaatdemper.

Meer informatie vindt je op www.fanticmotor.nl/