De prestaties van zware maxiscooters liggen al lang op het niveau van vergelijkbare motorfietsen. Alleen was het wachten op banden die het mogelijk maken om daar ook maximaal gebruik van te maken!

Die zijn er nu, want Bridgestone introduceert twee nieuwe maxiscooterbanden: de SC2 die de sportieve eigenschappen van iedere maxiscooter op een volkomen nieuw hoger plan brengt en de SC2 Rain, de ideale oplossing voor maxiscooter rijders die een allround band voor intensief dagelijks gebruik zoeken.

SC2: Hypersport technologie

Voor de SC2 maakten de Bridgestone ingenieurs slim gebruik van de bewezen technologie van de Hypersport S21 motorband. Dus ook van de Bridgestone exclusieve 3LC compound met drie naast elkaar liggende stroken rubber. De middencompound is afgestemd op een strak, lineair stuurgedrag, de schoudercompounds op een extreem hoge grip en veel feedback. Dat zorgt voor een band die vertrouwen geeft. Ook in de regen, want de nieuwe compound heeft een hoog silicagehalte dat de natweer eigenschappen dramatisch verbetert. Met de SC2 kunnen nu ook maxiscooterrijders volop genieten van het strakke stuurgedrag en het vertrouwen dat de S21 Hypersportband in de motorwereld zo geliefd maakt. En zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur, want die is minimaal gelijk gebleven aan die van zijn SC voorganger.

SC2 RAIN: Iedere dag een topdag

Maxiscooters lenen zich bij uitstek voor dagelijks woon-werk verkeer. Dan wil je een band die iedere dag, weer of geen weer, aan jouw kant staat. Dus een band die ook in een koude plensbui tussen de files door, het vertrouwen en de feedback geeft die zelfs dan maxiscooter rijden leukt maakt. Die band is er nu: de nieuwe Bridgestone SC2 Rain. Met het profiel en de technologie die rechtstreeks van de ook al fonkelnieuwe T31 motorband overgenomen zijn. Dus met een profiel dat water razendsnel afvoert, optimaal afgestemd contactvlak, 3LC constructie met een ‘’high silica content centre compound’’ die de Rain aanduiding eer aan doet. Het resultaat is een maxiscooter band die altijd en onder alle omstandigheden presteert en met vertrouwen en feedback communiceert met de rijder. Een belangrijk voor wie dagelijks op de maxiscooter zit, ook nog met een prettig lange levensduur. Dus precies wat je nodig hebt om lachend de urban jungle van het spitsverkeer aan te kunnen, iedere dag weer.

www.bridgestone.nl