Begin augustus ging de bezoekersregistratie voor Ecomobiel van start. En hoe! Binnen een week registreerden 2.500 personen zich voor een gratis toegangskaart. Ook van de geregistreerde bezoekers van de aanpalende Vakbeurs Energie geeft bijna ¾ aan geïnteresseerd te zijn in innovatieve mobiliteitsoplossingen. Niet zo gek gezien het feit dat transport en mobiliteit integraal onderdeel vormen van de verplichte energieaudit die elk bedrijf met meer dan 250 medewerkers bij wet dient uit te voeren. Oplossingen op het gebied van Fleetsharing, EV, laadoplossingen en natuurlijk ook stadsdistributie passen perfect in deze aanpak.

Nationale Energie Week

De energietransitie biedt kansen voor veel organisaties in Nederland om snel duurzamer te worden maar ook om significante besparingen te realiseren. Niet alleen op de manier waarop mobiliteit wordt georganiseerd maar ook op het vlak van (kantoor)huisvesting en productieprocessen. De 350 exposanten en partners die zich tijdens de Nationale Energie Week in de Brabanthallen presenteren helpen ook uw organisatie graag verder.

Test & Drive parcours en seminars

Ecomobiel, op 10, 11 en 12 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, is hét platform op het gebied van duurzame innovatie in mobiliteit. Ook dit jaar treft u weer een keur aan toonaangevende exposanten en oplossingen. En het is de uitgelezen plek om deze elektrische voertuigen live te bekijken. Op het Test & Drive parcours staan diverse voertuigen klaar om getest en bereden te worden. Want er zijn ondertussen keur aan duurzame mobiliteitsoplossingen.

Systeemverandering

Wendy van de Geijn van organisator 54events: “Succesvolle energietransitie vereist een verandering van het systeem en heeft impact op alles van beleid tot businessmodel. De doelstellingen zijn voor Nederland als geheel alleen te bereiken door de verbinding over sectoren heen te maken en zo samen te versnellen. Het thema van dit jaar “Ondernemen met Energie” is daarom niet voor niets gekozen. Het mes snijdt aan 2 kanten: Energie is een product waar ondernemingen van kunnen bestaan en ondernemend Nederland moet er met z’n allen de schouders onderzetten om de doelstellingen te halen. De dwarsverbanden, innovaties en nieuwe samenwerkingen die ontstaan zijn de motor van de energietransitie en bieden nieuwe kansen.“

Co-locatie

Tegelijk met Ecomobiel wordt in de Brabanthallen de Vakbeurs Energie georganiseerd. Dit is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten. Besteed uw tijd goed en efficiënt: bezoek beide vakbeurzen en u bent weer helemaal op de hoogte van alle ins en outs rond Energie en mobiliteit.

Kijk voor meer informatie op de website van ecomobiel