The Eagle has landed! Caberg nieuwste paradepaardje is geland na de Europese lancering eind vorig jaar op de Milanese Eicma.

De Caberg Levo is het product van een jarenlange ervaring en innovatie in het produceren van systeemhelmen en vele intensieve uren binnen de R&D afdeling van Caberg. Deze nieuwe systeemhelm is er in composiet (Fiberglas/Kevlar) of Carbon uitvoering met een gewicht van respectievelijk 1600gr. of 1500gr. Door de speciale vorm van het pinlock voorbereide panoramische vizier biedt deze helm maar liefst een kijkhoek van 82graden in verticale richting!

Dit biedt de gebruiker een ongelofelijk groot zichtbereik, welke ongeëvenaard is binnen het helmensegment. Mede door dit grote zichtveld is het aflezen van navigatie en/of smartphone vele malen eenvoudiger dan bij helmen met een normaal zichtveld. De vertrouwde Pinlock 70 max-vision lens wordt als standaard accessoire bij de helm geleverd. Geïntegreerd zonnevizier, P/J-homologatie, luxe hypoallergene en ademende voering, voorbereiding voor communicatieapparatuur, speakers, microfoon en uitsparingen in de wangkussens voor brildragers zijn slechts enkele aspecten die onderdeel uitmaken van het Levo pakket.

Het ontwerp van de helmschaal in combinatie met de luxe wasbare voering en nauwsluitende nekrand beperkt het omgevingsgeluid tot een comfortabel niveau, en geeft de bestuurder door de geïntegreerde reflecterende rand ook nog eens een verhoogde zichtbaarheid. Deze opklapbare alleskunner met zijn moderne, strakke en vriendelijke lijnen bieden het beste wat Caberg te bieden heeft op dit moment.

Verkrijgbaar in matzwart, glanzend wit, fluorescerend geel, Flowdesign print en carbon in de maten XS t/m XXL. Adviesprijzen vanaf € 389,95 voor de composietuitvoering en € 479,95 voor de Carbon Levo.

www.xtravus.com