Geen Motorsalon dit jaar in het Heizelpaleis, maar op de Honda-stand zijn gelukkig wel enkele motorfietsen te zien! En niet de minste, want voor het eerst in België (en daarmee de Benelux) zal Honda de legendarische Transalp, de iconische Hornet en de befaamde Scrambler presenteren.

CB750 Hornet

De CB750 Hornet is helemaal terug. Dankzij de sensationele rijervaring bouwde deze motor een legendarische reputatie op, en ook anno 2023 staat de nieuwe 750 cc tweecilinder garant voor dezelfde sensaties. Met 67,5 kW (91,8 pk) en 75 Nm beschikt de nieuwe Hornet eenvoudigweg over de beste vermogen-gewichtsverhouding in zijn klasse. Tegelijkertijd met de presentatie tijdens het Autosalon maakt de Hornet ook zijn debuut bij de dealers.

De Hornet is terug van weggeweest

Transalp

De Transalp is een allround avontuurlijke performer en biedt een perfecte balans tussen wendbaarheid in de stad, comfort op de weg en karakter offroad. De nieuwe uitvoering is een moderne reïncarnatie van de legendarische, originele Transalp. Dit voorjaar zal het nieuwe model bij de dealers arriveren. Wie niet kan wachten, kan terecht op de Honda-stand waar de nieuwe Transalp in primeur in België voorgesteld wordt.

Ook de Transalp is in Brussel voor het eerst in de Benelux te bezichtigen

CL500 Scrambler

Als laatste primeur in de Brussels Expo keert een mythisch model uit de jaren 60 en 70 terug in een modern jasje. Met de CL500 biedt Honda in 2023 namelijk opnieuw een Scrambler aan. De motor is de perfecte match voor jongeren – en ook ouderen – op zoek naar een vervoersmiddel dat bij hun gevarieerde levensstijl past. De CL500 Scrambler is perfect voor dagelijks woon-werkverkeer, weekenduitstapjes en zelfs voor off-road avonturen. Als aandrijving gebruikt het model een A2-compatibele tweecilinder die ook gekend is van andere 500’s uit het gamma van Honda

De CL500 Scrambler

De stand van Honda is nog tot 22 januari a.s. te bezichtigen in hal 6. Daar staan behalve de motorfietsen ook alle auto’s van Honda.