In december is er weer de internationale beurs in het hart van Nederland met 10.000 m2 oldtimer motoren, bromfietsen en onderdelen: Central Classics in de Expo Houten hallen.

Een week voor Kerst

Er is een mix van standhouders uit binnen- en buitenland. Meer variatie, ook in bezoekers, brengt nog meer sfeer. Iedere beschikbare plek van Expo Houten wordt gevuld met de meest uiteen lopende zaken op motor- en bromfietsgebied vanaf bouwjaar 1980 en ouder. Hoofdzaak zijn natuurlijk de klassieke tweewielers zelf. Je vindt er ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar dat blijft in verhouding en liefst gespecialiseerd zodat er een gevarieerd aanbod is. En een goede week voor Kerst zal de Kerstsfeer zeker niet ontbreken.

Zelf doen?

Schuur opgeruimd, garage uitgemest of wat leuke motor- of brommerspullen over? Meld je dan aan voor een stand op de beurs (denk wel a.u.b. aan de 1980 bouwjaargrens). Probeer het eens, er staan meer particulieren die er een mooi weekend van maken. En samen met wat vrienden wordt het alleen maar leuker!

Centralclassics

Mini-colleges

Natuurlijk zijn er weer de mini-colleges, gratis te volgen in de entreehal. Presentaties van zo’n 40 minuten over diverse onderwerpen, zoals ritten met klassiekers en de techniek achter betrouwbare motoren en bromfietsen. Gegeven dóór liefhebbers vóór liefhebbers, en het belooft weer interessant te worden. De onderwerpen zullen op de site worden aangekondigd zodat u van tevoren al een keuze kunt maken welk mini-college u wilt volgen.

Gratis parkeren

Iedere hal heeft een terras om van een drankje en een hapje te kunnen genieten, én dan is er het restaurant om uitgebreider te eten. Alles bij elkaar kun je gemakkelijk een dag op Central Classics doorbrengen. Entree € 12, dames en kinderen tot 12 jaar gratis toegang, en parkeren is gratis. Vier kilometer van Utrecht en gemakkelijk bereikbaar langs de A27. Een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand vanuit het hele land klassieke motoren en bromfietsen te zien, onderdelen te zoeken én andere liefhebbers te ontmoeten.

centralclassics

Allemaal ingrediënten voor een mooi beursweekend!

De beurs wordt op zaterdag 17  en zondag 18 december gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Entree € 12,00, dames en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Parkeren is gratis.

Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kijk voor up-to-date informatie op www.CentralClassics.nl