Het is nog maar een paar nachtjes slapen en dan komt Central Classics, de oldtimerbeurs voor motoren en bromfietsen er weer aan. Standhouders uit binnen- en buitenland vullen op 17 en 18 december opnieuw de 3 hallen van Expo Houten. 10.000 m2 met motoren, bromfietsen en onderdelen. Je vindt er naast clubstands ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar er wordt op gelet dat het in verhouding blijft en liefst gespecialiseerd zodat er een gevarieerd aanbod is.

Iedere hal een terras
Samen met de terrassen voor een drankje en een hapje in elke hal, én het restaurant om uitgebreider te eten kun je er gemakkelijk een hele dag doorbrengen.
En aangezien de Central Classics beurs het weekend voor de Kerst plaats vindt is de Kerstsfeer natuurlijk ook aanwezig.

De mini-colleges
De nieuwe mini-colleges worden weer in de entreehal gegeven en de bezoekers kunnen die gratis volgen. Mooie, leuke en interessante verhalen door liefhebbers of professionals verteld over het motor-of brommerrijden, geschiedenis of een stukje techniek. Het belooft weer goed te worden, alle verhalen zijn klaar en te zien op de mini-colleges pagina.

Central Classics en Expo Houten zijn voorbereid op weer veel bezoekers: extra kaartverkopers in de entreehal tijdens de ochtenddrukte voor een versnelde toegang, PIN-betaling is mogelijk, het restaurant en de terrasjes in de hallen, we zijn er klaar voor!

Entree een tientje, dames en kinderen tot 12 jaar gratis toegang, parkeren is gratis. Allemaal ingrediënten voor een mooi beursweekend. Een leuke beurs om met de je vrienden of familie te bezoeken! Mis het niet!

De beurs wordt op zaterdag 17 en zondag 18 december gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.CentralClassics.nl, telefoon 0031 (0)6 305 425 28