Met de introductie van de DIFI Jamie hoodie en het Glasgow jack liet DIFI al zien een zeer gevarieerd programma te hebben voor de Urban rijder in 2018. Hier komt nu ook de DIFI Aerotex® broek Madison bij.

Een waterdichte, stoere retro motorbroek in “worker-style” met opgestikte zakken op het bovenbeen. De olijf groene en zwarte broek zijn vervaardigd van sterk polyamide met een wax impregnering. De digital camo versie is fashionable polyester. Een highlight van de DIFI Madison is de mogelijkheid om de waterdichte Aerotex® liner uit de broek te halen. Combineer dit met de ventilatieritsen aan de zijkant en de Madison is in een enkele handeling een luchtige, toch veilige motorbroek (mede door de gecertificeerde knieprotectoren). Het dubbel materiaal op zitvlak zorgt voor een vastere grip en de zoomwijdte verstelling in combinatie met de diverse elastische inserts, maken de DIFI Madison Aerotex® motorbroek de perfect, passende partner voor de tour- en urban rijder.

Kan gecombineerd worden met alle DIFI jassen. De DIFI Madison Aerotex® motorbroek is verkrijgbaar in de kleuren zwart, olijfgroen en digital camo (donkere camouflage), in de maten S-4XL en speciaal voor Nederland ook in lengtematen 98 – 114.

www.motoport.nl