Eerder reden wij al met diverse Silence scooters, waaronder de belachelijk snelle S01+  en waren onder de indruk van de kwaliteit en prestaties, maar nu ook van de prijs door de inruilkorting! Nog even kort de conclusie: De Plus is de ideale elektrische motorscooter voor wie zich dagelijks in het drukke verkeer moet bewegen, maar waarvoor 45 km/u net te beperkt is. De rijeigenschappen zijn dik in orde, het gebruiksgemak krijgt een dikke plus en ook het unieke batterijsysteem maakt de elektrische scooters van Silence interessante voertuigen.

Silence Nederland haalt nu maar liefst €1.000,- inruilkorting van de standaard consumentenprijs op al haar modellen. En zoals wij wel vaker zeggen; vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!

Wat ruil ik in om €1000 korting te krijgen?

Letterlijk alles dat rolt mag je inruilen, dus ook je oude scooter, een fiets of een elektrische step. Zo is er altijd wel iets dat je in kunt ruilen om gebruik te maken van deze unieke inruilkorting. De korting geldt voor alle modellen (moto)scooters waarmee je in een klap premium rond kan rijden, maar dan voor een pak minder euro’s.

Rekenvoorbeeld:

Silence model S02 prijs € 5.599,-
inruilkorting*                   € 1.000,-
rijklaarprijs                      € 4.599,-

*De actie geldt tot het einde van 2023 en is geldig op alle modellen op voorraad.

Alle modellen scooters en motorscooters van Silence zijn 100% elektrisch! Kijk voor alle informatie of bestel hem op SILENCE NL