Vanaf 1 juli 2022 worden de uitlaatsystemen voor motoren en scooters van het Oostenrijkse premiummerk REMUS exclusief in de Benelux gedistribueerd door GP Products. REMUS gaat graag een langdurige samenwerking aan met GP Products met als duidelijk doel het merk in Nederland, België en Luxemburg te versterken.

Het uitgebreide productassortiment met veel Europees goedgekeurde uitlaatsystemen is een uitstekende aanvulling op het merkenportfolio van GP Products. Het feit dat REMUS ondanks de heersende voorraadtekorten wereldwijd een uitstekende ruime voorraad heeft, zorgt ervoor dat klanten snel geleverd kunnen worden.

Stephan Zöchling, eigenaar & CEO REMUS Group

“Samen beginnen we aan een nieuwe toekomst om verder te groeien met onze sound, het design en technische competenties binnen de Benelux markt. Ik ben erg blij om deze weg in te slaan met een ervaren en gerenommeerde parner als GP Products.”

Marc Goutziers, eigenaar en oprichter van GP Products: “We zijn erg verheugd om ons premium productportfolio uit te breiden met het hoogwaardige merk REMUS en we kijken er naar uit om samen een sterk dealernetwerk in de Benelux op te bouwen. Dat doen we met een gezonde marge voor onze dealers en met de goede service die ze van ons gewend zijn.”

Over GP-producten:

Sinds 2006 is GP Products de officiële vertegenwoordiger en distributeur van premium performance merken in de auto-, motor- en fietsindustrie.

De drijvende kracht achter het bedrijf, Marc Goutziers, en zijn team brengen jarenlange ervaring in de auto- en motorbranche mee en weten als geen ander hoe belangrijk een goed dealernetwerk en actieve benadering van de markt is. De combinatie van een sterk merkenportfolio en diepgaande productkennis zullen de succesfactoren blijken te zijn in de markt waarin GP Products opereert.

Over REMUS

De bedrijfsgroep REMUS ontwikkelt, ontwerpt en produceert uitlaatsystemen voor high-performance voertuigen op drie productielocaties. Naast het bedienen van de gehele after-market-industrie, is REMUS een erkende leverancier van tal van gerenommeerde tuners en levert het ook aan premium autofabrikanten zoals KTM, Ducati, Porsche, McLaren en Aston Martin.