Wegens succes heeft de Nederlandse Vespa-importeur de promotiecampagne van € 250,- aan originele accessoires bij aanschaf van een nieuwe Vespa Primavera of Vespa Sprint tot eind mei verlengd. De actie haakt – met succes – in op de wensen van veel Vespa-kopers die bij de aanschaf van het scooter-designicoon ook een of meerdere originele accessoires te bestellen.

De stijlvolle accessoires van Vespa dragen bij aan nog meer comfort en gebruiksgemak, naast een versterking van de unieke uitstraling. Iedere koper van een nieuwe 50cc 4 takt Vespa Primavera of een 50cc 4 takt Vespa Sprint krijgt bij de officiële Vespa-dealer tijdens de actieperiode die nu is verlengd tot eind mei de mogelijkheid om ter waarde van €250,- één of meerdere van de geselecteerde actie-accessoires te laten monteren.

De actie wordt uitsluitend bij de officiële Vespa-dealer in de Benelux georganiseerd, exclusief voor de modellen Vespa Primavera en Vespa Sprint. De accessoire-voucher van €250,- kan worden gebruikt voor de aanschaf van een hoog of een laag windscherm, een praktische voor- of achterdrager en een set valbeugels.

Michael Ras, marketing manager van Piaggio Vespa BV: “Wij hebben afgelopen maand ervaren dat de kopers van een Vespa Primavera en een Vespa Sprint de actie waarderen en graag gebruikmaken van de voucher om hun nieuwe aanwinst verder te verfraaien. Het maakt de aanschaf nog leuker, reden voor ons om de actie tot eind mei te verlengen.”

De Vespa Primavera is leverbaar vanaf € 3.189,-. De officiële Vespa-dealers in de Benelux zijn te vinden op www.vespa.be en www.vespa.nl.