Vespa is altijd al een bron van inspiratie geweest voor artiesten, stylisten en designers wereldwijd. In de afgelopen jaren hebben grote namen, waaronder Giorgio Armani, Christian Dior en Sean Wotherspoon hun authentieke creativiteit gekoppeld aan de onmiskenbare Vespa-stijl om exclusieve collecties te ontwerpen. Dit jaar is het de beurt aan een onverwachte en verrassende samenwerking op het hoogste niveau van pop culture: Justin Bieber, een internationaal geprezen muziekster met miljoenen fans over de hele wereld, bundelt de krachten met Vespa voor JUSTIN BIEBER X VESPA, een nieuw exclusief Vespa-model dat persoonlijk werd bedacht en ontworpen door de zanger.

Bieber heeft zijn passie voor Vespa’s nooit verstopt: “Mijn eerste keer op een Vespa was ergens in Europa, waarschijnlijk in Londen of Parijs. Ik weet nog goed dat ik een Vespa zag en meteen dacht ‘Daar wil ik op rijden’. Het was fantastisch, de wind door m’n haren, de vrijheid. Echt puur plezier”, – Justin Bieber.

De nieuwe Vespa ontworpen door Justin Bieber is glamoureus en tijdloos, en weerspiegelt zijn creativiteit, die altijd van de partij is wanneer hij iets bedenkt dat voorbestemd is om uit te groeien tot inspiratiebron.

“Ik hou van Vespa, en het is zo cool om met zo’n iconisch merk te kunnen samenwerken. Mezelf kunnen uitdrukken, of het nu via kunst, muziek, visuals of stijl is, iets vanaf nul kunnen creëren – dat maakt me tot wie ik ben. Het doel van creëren en ontwerpen is uiteindelijk altijd om je eigen unieke twist te geven aan dingen”, Justin Bieber.

Monochroom is het onderliggende stijlelement dat de nieuwe Vespa van Bieber kenmerkt.

De witte kleur die door de zanger werd gekozen, doorkruist alle elementen van de nieuwe Vespa Sprint: van het zadel tot de handvaten en de spaken van de velgen. Het logo van het merk en de witte vlammen op de carrosserie van het voertuig zijn ook ton sur ton wit; dit belichaamt creatieve drive, levendigheid en energie – de waarden gedeeld door zowel Bieber als Vespa, en is de draai die de zanger aan het design wou geven.

JUSTIN BIEBER X VESPA komt er met de klassieke 50 en 125 cc-motoren die de Vespa-geschiedenis hebben geschreven, nu volledig vernieuwd met inachtneming van de meest recente milieuwetgeving. De frisse en jeugdige vorm van het voertuig zorgt voor een lichte en beschermende carrosserie, en het stuur met zijn typische rechthoekige koplamp heeft een hypermodern multifunctioneel TFT-kleurenscherm dat kan worden verbonden met alle smartphone functies. De full-led-koplampen en de spectaculaire 12” velgen zijn het prachtige resultaat van het samenkomen van stijl en technologie.

Een exclusieve limited edition die wordt aangevuld door een even onweerstaanbare collectie accessoires. Een zak, handschoenen, en een volledig witte helm, in volledige “Justin”-stijl met vlammen, maakt de Vespa-ervaring nog cooler.

Pre-booking vanaf 20 april 2022 zodat alle Vespa-lovers de eerste langverwachte eenheden van het model kunnen reserveren.

Meer informatie vind je hier.