Onder de 2023 nieuwigheden van het merk is er deze nieuwe topkoffer met Monolock-bevestiging. Zijn sterke punt? Zijn relatief compacte vorm verbergt de capaciteit voor twee integraalhelmen. Esthetisch gezien is de topkoffer zwart met grijze inzetstukken aan de zijkanten. Standaard geleverd met plaat en universele montageset.

Ontworpen voor scooters geschikt voor korte tot middellange ritten, garandeert het gepatenteerde Monolock-bevestigingssysteem uitstekende stabiliteit, licht gewicht en praktisch gebruik (het deksel kan worden geopend en de topkoffer kan met één sleutel van de plaat worden verwijderd).

Kappa K45N topkoffer

Tot deze familie behoort de nieuwe topkoffer K45N van KAPPA, een oversized model (45 liter intern volume) dat goed wordt verborgen door zijn speciaal ontworpen vorm, speciaal voor stadsrijders die met z’n tweeën moeten reizen – omdat er twee integraalhelmen in passen – of die een bovengemiddelde laadruimte nodig hebben om meerdere alledaagse voorwerpen in op te bergen.

Minimalistisch ontwerp

Kenmerkend voor de K45N is een minimalistisch, strak en eigentijds ontwerp en een compacte, bijna ‘kubusvormige’ vorm, die de interne ruimte optimaal benut, zelfs verticaal, waardoor de zijdelingse afmetingen kleiner worden.

De topkoffer is matzwart met contrasterende, glanzend lichtgrijze inzetstukken aan de zijkanten en is uitgerust met een praktisch handvat aan de voorkant om met de hand te dragen en 4 “sleuven” aan de zijkanten om een opbergnet aan het deksel te bevestigen.

Kappa K45N topkoffer

Als optie is de Security Lock-sleutelset verkrijgbaar, compleet met bijbehorende bus en onderslotplaten en de K642 zwarte polyurethaan rugleuning.

Zoals alle MONOLOCK-modellen wordt de K45N compleet met plaat en universele kit geleverd.

Specificaties

Volume: 45 litres (2 full-face helmets). Dimensions (cm): 55 x 33,5 x 45,5 (L x H x D). Max load: 3 kg. Attachment: Monolock.Color: Matt black with grey side inserts. Included: plate + universal kit

Meer info en prijzen via BIKE DESIGN BENELUX – VRIESENROT 14 – 9200 DENDERMONDE –Tel: 003252453361 – email: info@bike-design.com