De Kawasaki Vulcan S is de uitblinker in het Cruiser segment. Door zijn bijzondere design en unieke ERGO-FIT systeem staat de Vulcan S apart in zijn klasse.

De Kawasaki Vulcan S is al vanaf zijn introductie uiterst succesvol in het Cruiser segment door de beste handling en performance in zijn klasse en zijn volkomen eigen uiterlijk. De Urban Cruiser is ongekend populair bij een breed publiek, dit onder andere door het beschikken over een moderne en krachtige 650cc parallel-twin en de unieke ERGO-FIT lijn. De Vulcan S is ook geschikt voor het A2 rijbewijs. In 2020 is de Vulcan S maar liefst in drie uitvoeringen beschikbaar. Dit seizoen verschijnt de Vulcan S in de populaire en tijdloze kleurstelling Metallic Flat Spark Black. Daarnaast zijn er nog 2 SE uitvoeringen beschikbaar voorzien van schitterend lakwerk en wheelstriping. De kleurstellingen voor het SE model zijn Metallic Spark Black met gouden accenten en Metallic Spark Black met groene accenten.

Customize de Vulcan S naar wens met de Kawasaki ERGO-FIT

De Vulcan S is aan te passen naar de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, hierdoor is hij voor iedereen even toegankelijk. Zo zijn er onder andere “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels verkrijgbaar evenals een Easy reach stuur en verstelbare voetsteunen.

Daarnaast zijn er nog 2 fantastische accessoire pakketten te verkrijgen. Het Sport pakket met een Arrow volledig uitlaat systeem en Smoke windscherm en het Light Tourer pakket met een groter windscherm, sissybar en lederen zijtassen. Uw Kawasaki dealer vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

De 2020 Vulcan S staat al vanaf november bij uw Kawasaki dealer in de showroom.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl of www.kawasaki.be