Kawasaki breidt haar imposante Z-range verder uit met de op de EICMA aangekondigde nieuwe Z400.

De nieuwe Z400 wordt gekenmerkt door zijn moderne, agressieve Sugomi styling en is de modernste en krachtigste motor in zijn klasse.

Krachtig 2-cilinder blok
De Kawasaki Z400 is voorzien van een krachtig 399cc 2-cilinder blok. Het motorblok komt uit de populaire Ninja 400 en heeft zijn klasse aangetoond in het World Supersport 300 kampioenschap dat Kawasaki in het debuutjaar heeft gewonnen in 2018. Het meer dan 45pk sterke motorblok staat garant voor een koppelrijk karakter in combinatie met een zeer laag verbruik. De Z400 heeft hiernaast een Assist & Slipper koppeling voor een lichte bediening en om blokkeren van het achterwiel te voorkomen bij te vroeg terugschakelen.

Perfecte rijeigenschappen
De Kawasaki Z400 heeft een modern en bijzonder licht Trellis frame en een korte wielbasis in combinatie met een lange achterbrug. Dit zorgt samen met de dikke 41mm voorvork, de krachtige remmen en de relatief rechte zithouding voor optimale rijeigenschappen.

Moderne LED verlichting en een nieuw multifunctioneel LCD scherm maken de motor af!

De nieuwe Kawasaki Z400 is geschikt voor het A2 rijbewijs en is leverbaar vanaf einde februari voor de scherpe introductieprijs van € 5.999,- (BE: € 5.399,-)

Performance pakket leverbaar
Voor de Z400 is een performance pakket leverbaar die de sportieve aspiraties van de motor benadrukken. Het pakket bestaat uit een Akrapovic sportuitlaat, een buddyseat cover en Z-tankpad en is leverbaar voor €599,-

Alle 2019 Kawasaki modellen zijn exclusief te bekijken tijdens de Kawasaki News Show op zaterdag 1 en 2 zondag december 2018 in het Nationaal Militair Museum – Soest.

Website NL: www.kawasaki.nl
Website BE: www.kawasaki.be