Een primeur in de nieuwe PowerWear-collectie: KTM’s hagelnieuwe lijn sportkleding! De behoorlijk subtiele EMPHASIS-collectie is gemaakt om te voldoen aan de zware trainingseisen van kampioenen en is recht voor z’n raap: functioneel en gericht op winnen. Comfortabel, ademend, sneldrogend en/of waterafstotend – deze collectie ontneemt je elk excuus om niet aan de slag te gaan en te werken naar dat hoogste treetje van het podium.

In de segmenten STYLE en ORANGE vind je meer vrijetijdsgerichte kleding. De eerstgenoemde lijn is uitbundiger en scherper – de soort stijl die past bij een snelle motor-lifestyle. Het zijn T-shirts, hoodies, jacks en accessoires waarmee je je oranje hart uitdraagt. Voor meer ingetogen looks kun je terecht in de ORANGE-hoek. En aangezien puurheid één van de kernwaarden van KTM is, vind je dat in de PURITY-collectie. Van jacks tot petten, tassen en zonnebrillen – alles is doordrongen van het idee dat je niet veel nodig hebt, alleen het beste.

Kleed je als de echte pro’s met KTM’s REPLICA-collectie, voor dat READY TO RACE-gevoel elke keer dat je de deur uit gaat. Ademend, waterafstotend waar nodig en gemaakt van de beste materialen. Deze collectie maakt het prettig om op te vallen. “Of ik nou thuis ben of in het rennerskwartier: de KTM REPLICA TEAM WEAR zorgt ervoor dat ik me altijd een deel voel van een familie van echte motorgekken” – Tony Cairoli.

De MECHANIC-lijn is gericht op de werkplaats. KTM-monteurs behoren tot een speciale slag professionals die een gevoel van avontuur combineren met een extreme aandacht voor detail en grote technische skills. Wanneer ze op hun werk komen, moeten ze klaar zijn voor alles. Deze professionele kleding en accessoires zijn uitgeprobeerd en zwaar getest in paddocks over de hele wereld en zullen je helpen de klus te klaren.

Blader door de nieuwe KTM PowerWear Casual and Accessories 2018 catalogus online of ga live kijken bij je officiële KTM-dealer.

www.ktm.nl of www.ktm.be