Perier Motorsport B.V. is de nieuwe importeur voor Monimoto: het enige anti-diefstal smart tracking systeem dat je actief opbelt wanneer het echt nodig is! 

monimoto tracking systeem

 

Het systeem werkt door middel van een Monimoto GPS-tracker en een Monimoto “key fob” (sleutelhanger). De tracker kun je verstoppen in verschillende voertuigen. Denk hierbij niet alleen aan de motor maar ook aan de auto, scooter, quad, boot, caravan, camper etc. De tracker maakt verbinding met de bijgeleverde key fob.

Wanneer de tracker en de key fob niet bij elkaar in de buurt zijn en ongebruikelijke beweging van je voertuig wordt gedetecteerd, zal de tracker je binnen één minuut opbellen. Vervolgens wordt de locatie van je voertuig gedeeld en kun jij actie ondernemen. Op deze manier beschermt Monimoto al ruim 10.000 voertuigen binnen Europa!

De Monimoto tracker maakt gebruik van een voorgeïnstalleerde SIM-kaart voor internationaal gebruik en een daarbij behorend abonnement om te kunnen bellen en data te versturen naar het verbonden mobiele nummer. De eerste twee maanden zijn gratis, daarna bedragen de kosten € 3,-/maand.

 

 

Een aantal kenmerken over het systeem:

  • Snelle installatie (hooguit 10 minuten) middels de standaard app.
  • De enige tracker die je actief opbelt (binnen 1 minuut).
  • Betaalbare manier van voertuigbeveiliging.
  • Draadloos systeem; geen koppeling met de accu nodig.
  • Onderhoudsarm; de longlife batterijen behoeven slechts jaarlijks te worden vervangen.
  • Monimoto Tech Support dagelijks direct bereikbaar via de speciaal ontwikkelde app.
  • Alle  trackers worden standaard geleverd met een SIM-kaart en longlife batterijen.

De Monimoto trackers zijn leverbaar vanaf €169,-.

Voor meer info: www.periermotorsport.nl