MotoMondo is vanaf heden de nieuwe importeur van Rieju voor de gehele Benelux. Het gamma van Rieju bestaat uit een brede range aan 2-takt 50cc modellen, 4-takt 125cc modellen en de elektrische Nuuk.

Bromfietsen

Het bromfietsgamma is op te delen in een sportief gamma en een gamma wat zich meer richt op mobiliteit. Het sportieve 50cc gamma bestaat uit Supermotard, Enduro, Racer en Naked modellen. De urban Bye Bike (welke geleverd wordt als 25km/h en 45km/h) biedt daarentegen mobiliteit tegen een bescheiden prijs.

125cc motorfietsen

Tevens levert het merk ook een groot scala aan 125cc motorfietsen die in de nieuwe anderhalve meter samenleving ook stuk voor stuk individuele mobiliteit bieden maar wel met een eigen identiteit. Rieju heeft ook een imposante palmares op het gebied van lichte crossers en rally motoren. Door de recente overname van de Enduro modellen van Gas-Gas keert Rieju terug naar de sport met een 300cc 2-takt wedstrijdklare enduro machine. De MR 300 zal als 2021 model in de komende weken leverbaar worden.

Henk Buiter

Met de overname van de distributie door MotoMondo heeft Rieju en Henk Buiter, de verantwoordelijke man van Rieju in Nederland, een serieuze partner gevonden om het merk op een goede manier in de markt te zetten. MotoMondo heeft als importeur van Royal Enfield, Mash, Hyosung en agent van MV Agusta zijn sporen al verdiend. Recentelijk heeft MotoMondo toch een Corona-proof presentatie georganiseerd. Tijdens deze presentatie lanceerde MotoMondo twee Europese primeurs. De MV Agusta Brutale 1000RR en de Hyosung GV 300 Bobber. Henk zal zijn werkzaamheden bij MotoMondo voorzetten totdat hij in september kan gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. De overname van de distributie van Rieju door MotoMondo in de Benelux gebeurt dus in goed overleg waarbij de prijzen van vrijwel alle modellen gelijk blijven. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de website maar de Facebook pagina (RIEJU Motors Benelux) is al wel klaar en zal voorlopig al het nieuws brengen.

Voor het actuele aanbod verwijzen we graag naar www.rieju.es/en