Vanaf 16 maart 2023 zal Perier Motorsport starten met het exclusieve agentschap van motorlaarzen- en sneakermerk Stylmartin in de Benelux. Met de komst van dit Italiaanse merk verbreedt Perier Motorsport opnieuw zijn merkenportfolio. De bedrijven willen met deze samenwerking hun gezamenlijke groeistrategie verder gaan uitbouwen in de Benelux.

Luisa Visentin, Sales & Marketing Manager Stylmartin:

“Stylmartin is enthousiast om te starten met de samenwerking met Perier Motorsport voor de directe verkoop aan dealers in de Benelux. We zijn verheugd om hen te mogen ondersteunen, zodat Stylmartin kan blijven groeien in de motormarkt.”

Mack John Perier, Eigenaar Perier Motorsport:

“We zijn trots dat wij geselecteerd zijn als partner van het iconische merk Stylmartin. Onze strategische focus richt zich op een sterk merkenportfolio in het premium segment. Wij streven ernaar om onze klanten een hoogwaardig, innovatief en compleet gamma aan te kunnen bieden. Stylmartin sluit hier perfect bij aan en is daarmee een zeer waardevolle aanvulling op ons productassortiment. Samen zien we veel groeikansen en uitdagingen in het footwear segment. Door onze kennis en ervaring te bundelen willen we het marktaandeel in de Benelux vergroten.”

Over Stylmartin

Stylmartin werd in 1979 geïntroduceerd door Giacomo Martinazzo. Hij startte met de ontwikkeling van veilige motorlaarzen in de hoogst haalbare kwaliteit. In korte tijd wist het merk zich te ontwikkelen tot een topspeler gespecialiseerd in motorlaarzen. Antis Footwear kocht in 2007 het merk Stylmartin met als doel om het merk nieuw leven in te blazen. Dat deed hij met succes.

Italiaans vakmanschap en kwaliteit

STYLMARTIN heeft kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Getalenteerde schoenmakers werken dagelijks aan het perfectioneren van hun vak met als doel om de rijder te voorzien van dé perfecte motorschoen. In de geest van het Italiaanse vakmanschap wordt bij de productie alleen het beste leer gebruikt. Deze kwaliteitsmaterialen ontwikkelen na verloop van tijd hun eigen unieke uiterlijk. De individuele houding en draaipunten van de rijder zorgen ervoor dat het leer plooien en “imperfecties” ontwikkelt die iedere schoen authentiek maakt. De schoenen worden één met de rijder.

Perier Motorsport

Met bijna 30 jaar ervaring in de motorkledingbranche is Perier Motorsport inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde distributeur in de Benelux. Perier Motorsport is agent voor diverse toonaangevende merken, waaronder ROOF, IXON en STADLER. Naast het retailkanaal heeft Perier Motorsport een belangrijk aandeel verworven in de professionele markt, waarvoor zij voor diverse overheidsinstanties high-end motorkleding laten ontwikkelen. Het gepassioneerde team van Perier Motorsport werkt vanuit een persoonlijke en klantgerichte benadering. Zij staan dagelijks klaar om de klanten optimaal te ondersteunen in advies, marketing en after-sales.